Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La aproape un an de la tragedie începe judecata în procesul #COLECTIV

Publicat:

La aproape un an dupa tragedia in care 64 de oameni au murit si foarte multi altii au fost raniti, Judecatoria Sectorului 4 a dispus inceperea dezbaterilor pe fond in dosarul #Colectiv. Decizia nu este definitiva.

Cei trei patroni ai clubului - , și - sunt acuzați de ucidere din culpa, vatamare corporala și neluarea masurilor legale de securitate și sanatate in munca, scrie Digi24.ro.

In dosar mai sunt judecați Daniela Nița, patroana firmei de artificii SC SRL, Cristian Nița (director) și

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Candidatura lui Florin Calinescu la europarlamentare, admisa de instanța dupa refuzul BEC

22:15, 23.04.2024 - Partidul Diaspora Unita, din partea caruia candideaza la europarlamentare, primul pe lista, actorul și omul de televiziune Florin Calinescu, se va afla pe buletinul de vot la alegerile din 9 iunie, potrivit Agerpres.

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .

Breaking | Socrii lui Catalin Cherecheș, condamnați la inchisoare cu suspendare in prima instanța

11:11, 11.04.2024 - Socrii lui Catalin Cherecheș, fost primar al municipiului Baia Mare, au fost condamnați la inchisoare cu suspendare, de Tribunalul Mureș, pentru dare de mita, respectiv complicitate la dare de mita. Sentința poate fi atacata cu apel.

Trimis 7 ani dupa gratii in prima instanta, criminalul consilierului local risca pana la 20 de ani de inchisoare, la apel!

00:10, 09.04.2024 - PROBLEME…Condamnat deja, in prima instanta, la 7 ani de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, ucigasul consilierului local Ginel Lefter, de la Vinderi, risca acum pana la 20 de ani de puscarie. Si asta dupa ce Curtea de Apel a admis cererea formulata de rudele fostului concilier, de schimbare…

Se reia dosarul „Ciuperceasca”. Fiica lui Mircea Cosma, fostul baron de Prahova, scapase basma curata

20:36, 04.04.2024 - Lovitura grea pentru familia lui Mircea Cosma , fostul președinte CJ Prahova. Joi, Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat decizia Curtii de Apel Ploiesti prin care fosta deputata Andreea Cosma, fiica baronului de Prahova, scapase de o condamnare de patru ani inchisoare in dosarul de coruptie „Ciuperceasca”…

Administratia Fondului Imobiliar SRL Constanta are de primit mii de euro de la Asociatia Culturala Petre Țutea! Decizia Tribunalului (MINUTA)

17:01, 02.04.2024 - Hotararea a fost luata in dosarul cu indicativul 8767 212 2022, cauza in care, in prima instanta, Asociatia Petre Tutea a fost obligata de instanta sa achite peste 5.000 de euro catre AFI SRL.Asociatia Culturala National Crestina Petre Tutea a pierdut astazi, 2 aprilie 2024, si la Tribunal procesul…


Ce parere ai despre aceasta stire?