Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

L-a lovit săgeata lui Cupidon? Adevăratul motiv pentru care Florin Salam a plecat dintr-o emisiune tv

Publicat:

Bombardat cu o serie de intrebari incomode, a parasit studioul emisiunii "Necenzurat", prezentata de .Totul s-a intamplat, joi dupa-amiaza, sub privirile stupefiate ale moderatoarei, care nu a reusit sa mai scoata niciun cuvant. Desi nu a spus clar ce l-a deranjat, apropiatii cantaretului pun reactia lui necontrolata pe seama idilei pe care o are cu actrita si care din motive numai de el stiute vrea sa o pastreze "secreta". 

Invitat sa cante, s-a trezit pe nepusa masa ca producatorii au schimbat subiectul emisiunii…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un artist roman, la un pas sa fie batut de mire la o nunta: „A aflat ca o curtasem pe mireasa”

13:15, 21.06.2024 - Incurcate sunt caile Domnului cand vine vorba despre relații și iubire. Iar un artist a simțit pe pielea lui ca aceasta vorba te poate baga in necaz. In urma cu aproximativ 50 de ani, pe cand era și el destul de tanar, Gheorghe Turda a avut parte de o intamplare deloc placuta la o nunta. Invitat de…

De ce vrea PSD alegeri prezidentiale in septembrie, iar PNL in noiembrie. Subiectul se tranșeaza in ședința coaliției (surse)

15:30, 19.06.2024 - Zi decisiva in Coalitia de guvernare. PSD si PNL vor stabili azi daca Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca vor fi adversari in lupta pentru Palatul Cotroceni. Tot azi, liderii din cele doua partide vor negocia data alegerilor prezidentiale.

David Pușcaș risca sa fie dat afara din apartamentul in care locuiește cu chirie. Ce s-a intamplat: „Ma simt luat la mișto”

16:45, 30.05.2024 - David Pușcaș trece printr-o perioada dificila. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a anunțat ca risca sa fie dat afara din apartamentul in care locuiește cu chirie in București. Daca in urma cu mulți ani de zile Luminița Anghel era preocupata de bunastarea fiului ei, cantareața a rupt relația cu David…

Adevaratul motiv al desparțirii dintre CRBL și Elena Andreianu. Unde s-a mutat soția artistului

19:46, 05.04.2024 - CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, ca el și soția sa, Elena Andreianu, au decis sa mearga pe drumuri separate, dupa 16 ani de casnicie. Cu toate ca artistul a explicat pe rețelele de socializare ca nu vor oferi amanunte, reporterii Click! au aflat detalii importante din relația lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?