Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Krivoi Rog, orașul natal al lui Zelenski, bombardat din nou. Rușii au trimis un val de drone asupra Odesei

Publicat:

Noi bombardamente au lovit azi-noapte centrul Ucrainei, in orașul natal al președintelui , . Rachete rusești de croaziera au lovit doua complexuri industriale, spune guvernatorul regiunii, și au provocat incendii la intreprinderi și conducte de gaz sparte, relateaza . Un barbat a fost ranit in urma atacurilor. Este a doua oara saptamana aceasta cand orașul natal al lui Zelenski este atacat.  Acum doua zile, cel puțin 12 oameni au fost uciși, dupa ce un bloc și un depozit de alimente au fost bombardate. Și Odesa a fost vizata pentru a doua zi consecutiv.…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac furibund al rușilor asupra orasului natal al lui Zelenski. Noua morti si 29 de raniti, printre care cinci copii

10:50, 13.06.2024 - Miercuri, Rusia a lansat un atac furibund cu rachete si drone asupra Ucrainei, chiar inaintea summitului G7 care se desfasoara la Bari, in Italia. Printre tinte, chiar Krivoi Rog, orasul natal al presedintelui Volodimir Zelenski.

In timp ce Zelenski a cerut iar sisteme antiaeriene, rușii i-au lovit cu rachete orașul natal. 9 morți și 29 de raniți in Krivoi Rog

20:31, 12.06.2024 - Cel puțin noua persoane au fost ucise și 29 au fost ranite miercuri intr-un atac al rușilor asupra Krivoi Rog, orasul natal al presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care a cerut Occidentului sa livreze mai multe sisteme antiaeriene.

Rușii au atacat Kievul cu drone Shahed și rachete de croaziera. Alerte aeriene și incendii in capitala Ucrainei

07:56, 31.05.2024 - Rușii au atacat Kievul cu drone Shahed și rachete de croaziera, vineri dimineața, și au provocat un incendiu intr-o cladire, a declarat seful administratiei militare din capitala ucraineana.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Drone manevrate de armata rusa au lovit orașul Harkov

06:35, 17.05.2024 - Cel puțin cinci drone rusești au lovit joi noaptea orașul Harkov, in nord-estul Ucrainei, iar orașul ramane in pericol, a declarat guvernatorul regional Oleg Sinehubov pe Telegram, conform Reuters. Primarul din Harkov, Igor Terejov, a declarat ca a fost lovit cartierul Osnovianski si a fost declansat…

Atac nocturn pe scara larga in Ucraina: rachete și drone ruse au lovit instalații energetice din 6 regiuni, atacul a vizat inclusiv Kievul

08:35, 08.05.2024 - Un atac aerian rusesc asupra Ucrainei a avariat mai multe instalatii, intr-un atac care a vizat infrastructura energetica din intreaga tara, au declarat, miercuri, oficiali ucraineni din domeniul militar si energetic, transmite Reuters, conform News.ro.

Rusia a atacat masiv Ucraina in aprilie. Zelenski: „Au folosit 300 de rachete, 300 de drone și mii de bombe ghidate”

16:50, 02.05.2024 - Rusia a folosit peste 300 de rachete, aproximativ 300 de drone de tip Shahed si peste 3.200 de bombe ghidate in atacurile din aprilie asupra Ucrainei, a declarat joi presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, relateaza Reuters.

Rușii au lovit puternic Odesa - Mai multe cladiri au luat foc dupa ce au fost atacate cu drone

09:15, 23.04.2024 - Mai multe cladiri rezidențiale din Odesa au luat foc dupa ce au fost atacate cu drone lansate de ruși. Atacul a avut loc in noaptea de luni spre marți. Drone au fost interceptate și in alte regiuni ale Ucrainei, noteaza Mediafax.

Rachete rusesti au lovit depozite de cereale din portul Pivdenni, in regiunea Odesa (video)

19:56, 20.04.2024 - Rachete rusesti au lovit vineri portul Pivdenni din regiunea Odesa din sudul Ucrainei, distrugand depozitele de cereale si produse alimentare, au declarat presedintele Volodimir Zelenski si alti oficiali, transmite Reuters, potrivit News.ro.„Au lovit portul maritim Pivdenni.


Ce parere ai despre aceasta stire?