Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis, reacţie privind violenţele de la mitingul de vineri, de la ora 18.00

Publicat:

va avea luni, de la ora 18.00, un mesaj referitor la evenimentele care au avut loc in ultimele zile, cel mai important dintre acestea fiind mitingul de vineri, cand Jandarmaria a intervenit violent si a agresat sute de persoane.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Klaus Iohannis, reacție la bataia din Parlament: 'Made in Romania. Este incalificabil'

13:20, 22.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis reacționeaza la bataia de marți din Parlament, dintre deputații Florin Roman și Dan Vilceanu. Iohannis considera ca incidentul este incalificabil.„Avem evenimente nedorite, din pacate, Made in Romania.

Nicolae Ciuca, reacție la violențele din Parlament: 'Arata masura unei lipse de caracter și conduita morala din partea deputatului Dan Vilceanu'

11:50, 21.05.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, afirma, marti, ca „violenta fizica este de neacceptat”, mai ales in Parlament si apreciaza ca atacul asupra lui Florin Roman „arata masura unei lipse de caracter si conduita morala din partea deputatului Dan Vilceanu”.

Iohannis, reacție privind atacul asupra premierului Slovaciei: Condamn ferm astfel de acte extremiste. Amenința valorile noastre europene

17:25, 15.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis a condamnat atacul armat in urma caruia premierul slovac, Robert Fico, a fost impușcat in orașul Handlova. Șeful statului roman a subliniat ca astfel de acte extremiste amenința valorile europene de baza.

Klaus Iohannis a discutat cu Biden despre candidatura sa la șefia NATO. „E foarte bine sa fie doi candidați”

22:30, 07.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis declarat marți, dupa intalnirea cu omologul sau american Joe Biden, ca a discutat cu acesta despre candidatura sa la șefia NATO. „Și acest punct a fost atins in discuția noastra tete-a-tete și am decis sa continuam dialogul”, a spus Iohannis.

Prima reacție a lui Biden dupa violențele din campusuri: „Au dreptul sa protesteze, dar nu sa provoace haos”

19:15, 02.05.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, a vorbit pentru prima data despre violențele in campusurile din SUA. „Exista dreptul de a protesta, dar nu și dreptul de a provoca haos”, a spus președintele, transmite Sky News.

Dan Barna dezvaluie o discuție privata de la Cotroceni: Klaus Iohannis mi-a explicat timp de 45 de minute

12:20, 01.05.2024 - Vicepresedintele USR, Dan Barna, a dezvaluit in emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News, o discutie tete a tete cu Presedintele Klaus Iohannis din perioada in care USR se afla la guvernare alaturi de PNL, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, prima reacție in scandalul candidatului pentru Capitala! Declarații din Coreea de Sud, la ora 10.30

10:20, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, in a doua zi a vizitei oficiale la Seul, de presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol.Conform anuntului Administratiei prezidentiale, pe agenda discutiilor s-au aflat consolidarea Parteneriatului Strategic, cooperarea politico-diplomatica si in domeniul…

Klaus Iohannis, prima reacție in scandalul candidatului pentru Capitala! Declarații din Coreea de Sud, la ora 10.00

09:36, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, in a doua zi a vizitei oficiale la Seul, de presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol.Conform anuntului Administratiei prezidentiale, pe agenda discutiilor s-au aflat consolidarea Parteneriatului Strategic, cooperarea politico-diplomatica si in domeniul…


Ce parere ai despre aceasta stire?