Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis: Noul șef SIE va fi nominalizat la momentul potrivit (VIDEO)

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul unei conferințe de presa ca nu a stabilit inca cine va prelua șefia Serviciului de Informații Externe.

"Voi face o nominalizare la momentul potrivit", a declarat, Klaus Iohannis.

, adjunct al de , asigura conducerea Serviciului incepand cu 22.09.2014. Teodor Meleșcanu a demisionat de la SIE dupa scandalul votului din diaspora de la alegerile prezidențiale.

In inregistrarea VIDEO puteți urmari intreaga sesiune de intrebari de la finalul conferinței de presa

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Momentul fabulos oferit de suporterii romani, la finalul meciului: Imaginile nu s-au vazut la TV

21:25, 02.07.2024 - Reprezentativa tricolora, “Generatia de Suflet” a fotbalului romanesc, s-a oprit, marti seara, in optimile de finala ale Euro 2024, fiind invinsa cu scorul de 3-0 de Tarile de Jos, la Munchen. In ciuda infrangerii, la finalul meciului suporterii romani și-au incurajat favoriții și i-au aplaudat pe jucatori.

Cum comenteaza presa internaționala retragerea președintelui Iohannis din cursa pentru șefia NATO

18:05, 20.06.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a retras joi din cursa pentru conducerea NATO, deschizand calea premierului olandez Mark Rutte pentru a deveni urmatorul secretar general al alianței militare transatlantice. Știrea a facut inconjulul lumii dupa ce a fost difuzata de principalele agenții.

„Finalul unui fals suspans”. Cum comenteaza agențiile de presa anunțul lui Iohannis ca nu mai candideaza la șefia NATO

17:30, 20.06.2024 - Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat retragerea candidaturii pentru funcția de secretar general al NATO, lasand astfel drum liber premierului olandez Mark Rutte, comenteaza AFP și Reuters.

Prima declarație a președintelui Iohannis dupa alegeri. 'Nu ar fi corect sa o spun public'

15:46, 11.06.2024 - Președintele Klaus Iohannis a facut primele declarații dupa alegerile locale și europarlamentare. Șeful statului crede ca a fost o decizie buna comasarea, dat fiind numarul mare de oameni prezenți la vot.

Coridorul de mobilitate Traian – Decebal, gata la finalul lunii iulie

14:35, 04.06.2024 - Coridorul de mobilitate Traian – Decebal, care a suscitat numeroase discutii, mai mult sau mai putin tehnice, va fi gata la finalul lunii iulie. Cel putin asa a promis, intr-o conferinta de presa sustinuta, marti, 4 iunie, primarul municipiului Piatra Neamt, Andrei Carabelea. Ca sa dea si mai mare greutate…

Silviu Predoiu. „Numirea lui Florian Coldea a incalcat grav norme”

17:30, 28.05.2024 - Silviu Predoiu, fost director al Serviciului de Informații Externe (SIE), a comentat la Canal 33 HD pe marginea scandalului Coldea, spunand ca numirea lui Florina Coldea a incalcat flagrant normele statutului militar. „Numirea lui Florian Coldea in funcția de prim-adjunct al SRI a incalcat grav, flagrant…

Ce se intampla dupa vestea morții președintelui iranian. Cine erau oficialii care și-au pierdut viața alaturi de șeful statului in accidentul de elicopter

09:05, 20.05.2024 - Presa iraniana a anuntat luni dimineata moartea presedintelui Ebrahim Raisi si a ministrului de externe Hossein Amirabdollahian in prabusirea in nord-vestul Iranului, cu o zi inainte, a elicopterului in care calatoreau

Romania comunista in presa vremii. Momentul 28 martie 1974, cand republica „populara” devenea „socialista”

15:45, 20.04.2024 - Prima pagina a ziarului „Drum Nou” din Brașov de acum o jumatate de secol, dupa ce țara noastra devenea Republica Socialista Romania, conținea doar juramantul și discursul lui Nicolae Ceaușescu.


Ce parere ai despre aceasta stire?