Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis: Imnul naţional reprezintă chintesenţa eforturilor de a construi o Românie puternică şi prosperă

Publicat:

a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia al Romaniei, in care afirma ca „Desteapta-te romane!” reprezinta chintesenta eforturilor depuse pentru atingerea obiectivelor majore ale tarii noastre, „de a construi o Romanie puternica si prospera in Europa si in lume”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce are NATO nevoie de o Europa mai puternica - analiza Foreign Affairs

03:26, 16.06.2024 - In timp ce razboiul din Ucraina continua și campania prezidențiala din SUA e in toi, liderii NATO incearca sa pregateasca Alianța pentru toate scenariile posibile. Miniștrii german și danez ai apararii au avertizat ca Rusia ar putea ataca aliații NATO "in urmatorii cinci ani".

Maia Sandu saluta decizia UE de deschidere a negocierilor cu Moldova și Ucraina: „Un pas important spre o Europa mai puternica și mai unita”

16:36, 15.06.2024 - Președinta Maia Sandu saluta decizia UE de a incepere negocierile de aderare cu Republica Moldova și Ucraina. Intr-un mesaj pe platforma X, șefa statului a meționat ca acest lucru reprezinta un pas important al țarii noastre spre o Europa mai puternica și mai unita.

Romania se ofera sa acorde asistenta in procesul de aderare al Albaniei la UE

18:45, 04.06.2024 - Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti la Palatul Cotroceni, pe ministrul pentru Europa si Afaceri Externe din Republica Albania Igli Hasani, cu ocazia vizitei oficiale a demnitarului albanez in tara noastra.

Serviciile secrete sunt in alerta maxima. Rusia a lansat o noua ofensiva puternica

19:40, 14.05.2024 - Federația Rusa a lansat o campanie de recrutare de spioni și sabotori in Europa! Chestiunile par complicate la prima vedere, insa sunt mult mai simple in realitate: orice om cu un smartphone poate ajuta Moscova in lupta impotriva Occidentului, astfel ca serviciile secrete europene sunt vigilente.

The Economist: Dreapta de orientare dura a Romaniei pare puternica intr-un an cu patru alegeri; Partidul AUR se asteapta la cel mai bun rezultat al sau

23:10, 09.05.2024 - Nu este clar daca majoritatea nationalistilor populisti cred ca Europa a fost vreodata mareata. Dar ”Make Europe Great Again” a fost sloganul de pe sepcile de baseball purtate la o conferinta internationala de dreapta de orientare dura de la Bucuresti, organizata la sfarsitul lunii aprilie de Alianta…

Țara din Europa care va construi prima instalație avansata pentru producerea combustibilului nuclear

21:25, 08.05.2024 - Marea Britanie va fi prima țara de pe batrinul continent care va construi prima instalatie avansata din Europa pentru producerea combustibilului nuclear, crescind astfel și mai mult independența de gazele din Rusia. Premierul britanic Rishi Sunak a declarat ca pentru tara sa este vital sa dispuna de…

Chinezii de la XPeng ar putea construi mașini in Europa

13:20, 28.04.2024 - Producatorul chinez de mașini electrice, XPeng, a declarat ca ar putea sa inceapa sa investeasca in fabrici sau furnizori in strainatate, pe masura ce se apropie amenințarea tarifelor mai mari. Comisia Europeana a inceput investigația in octombrie pentru a verifica daca mașinile electrice mai ieftine…

PNL vrea ca Romania europeana sa fie mai puternica și mai prospera!

13:00, 16.04.2024 - Europa noastra este un loc construit de și pentru noi toți, din Finlanda pana in Portugalia și din Romania pana in Irlanda. Aceasta Uniune, din care facem parte, ne-a adus noua, romanilor, pace, prosperitate, democrație consolidata și siguranța unui viitor mai bun aici, acasa!


Ce parere ai despre aceasta stire?