Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis, despre racolările făcute de PNL: ”A termina cu traseismul cred că ține de alegător”

Publicat:

a declarat ca, deși “majoritatea articolelor” din presa despre traseism acuza PNL, PSD este cel care deține “patent-ul”, avand in vedere ca in 2014 a legiferat fenomenul.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis: Exista o distanța prea mare intre alegator și Bruxelles

16:51, 19.06.2024 - „Exista o distanța prea mare intre alegator și Bruxelles”, spune președintele Klaus Iohannis, intrebat despre viitorul instituțiilor europene: „Europenii au așteptari și acestea nu au fost intotdeauna satisfacute”.

Iohannis, despre sansele la o funcție europeana: „Discuțiile la NATO sunt in toi. Nu pot fi facute publice”

11:21, 23.05.2024 - „Nu au avut loc alte discuții pentru alta funcție”, a dat asigurari Klaus Iohannis, in condițiile in care se specula ca președintele ar putea fi interesat de alta funcție europeana. Klaus Iohannis, despre amenințarile la adresa securitații Romaniei: „Militarii se pregatesc pentru toate situațiile posibile”

Iohannis, despre sansele la o funcție europeana: „Discuțiile la NATO sunt in toi. Nu pot fi facute publice”

13:31, 22.05.2024 - „Nu au avut loc alte discuții pentru alta funcție”, a dat asigurari Klaus Iohannis, in condițiile in care se specula ca președintele ar putea fi interesat de alta funcție europeana. Klaus Iohannis, despre amenințarile la adresa securitații Romaniei: „Militarii se pregatesc pentru toate situațiile posibile”

Cate grațieri a acordat Klaus Iohannis in cele doua mandate, ca președinte al Romaniei

15:45, 04.05.2024 - Potrivit art. 94 din Constituția Romaniei, președintele Romaniei poate acorda „grațierea individuala”, fara a oferi explicații. Klaus Iohannis a avut doua mandate la dispoziție pentru a-și exercita aceasta prerogativa.

Postul de profesor ocupat de Klaus Iohannis in Sibiu, scos la concurs: Presedintele se pensioneaza dupa 27 de ani de catedra

20:55, 30.04.2024 - Postul de profesor de fizica ocupat de presedintele Klaud Iohannis la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” timp de 27 de ani a devenit vacant. Acesta si-ar fi depus cererea de pensionare pe motivul varstei, scrie observatornews.ro .

Sondaj de opinie: 72% dintre respondenti sunt multumiti de legea care prevede inchiderea salilor de jocuri de noroc in localitatile cu sub 15.000 de locuitori

17:05, 28.04.2024 - Facem mentiunea ca raspunsurile si comentariile au putut fi postate si pe pagina de Facebook ZIUA de Constanta, cu respectarea unui limbaj decent si a temei propuse In data de 17 aprilie 2024, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care salile de jocuri de noroc vor fi scoase din localitatile…

Ce ținuta a purtat Carmen Iohannis in vizita diplomatica din Coreea de Sud: „Este la cea mai buna apariție a sa!”

13:45, 24.04.2024 - Carmen Iohannis l-a insoțit pe președintele Klaus Iohannis intr-o vizita diplomatica in Coreea de Sud. Ca de fiecare data, Prima Doamna a atras toate privirile. Iata ce ținuta a purtat Prima Doamna!

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce PSD si PNL au decis sa propuna candidati separati la Primaria Bucuresti

11:06, 23.04.2024 - Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a avut, astazi, prima reactie dupa ce alianta PSD-PNL a decis retragerea lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Bucuresti, si propunerea Gabrielei Firea si a lui Sebastian Burduja drept candidati la alegerile


Ce parere ai despre aceasta stire?