Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis, anunț crucial înaintea summitului NATO: 'Cred că voi găsi multă deschidere'

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, cu privire la , ca va sublinia importanța acesteia in cadrul summitului, considerand ca va gasi multa deschidere.

„Regiunea Marii Negre, care pentru noi este vitala, voi sublinia importanța acestei regiuni pentru NATO și cred ca voi gasi multa deschidere, fiindca tot la inițiativa noastra intreaga regiune a fost inclusa intr-o strategie NATO special dedicata Marii Negre și aici vom continua cu succes. In ce privește comandamentul de armata, in principiu, la nivel militar, aceasta oferta a Romaniei a fost acceptata, dar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ambasadorul Romaniei in SUA, anunț crucial despre programul Visa: 'Suntem pe ultima suta de metri in ceea ce priveste indeplinirea criteriilor de admitere'

12:55, 18.06.2024 - Romania se afla pe ultima suta de metri in ceea ce priveste indeplinirea criteriilor de admitere in programul Visa Waiver, sustine ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, Dan-Andrei Muraru.

Angel Tilvar: Regiunea Marii Negre va continua sa prezinte importanta strategica pentru asigurarea securitații

19:25, 14.06.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a subliniat, la reuniunea ministrilor Apararii din tarile membre ale NATO, importanta strategica a regiunii Marii Negre pentru asigurarea stabilitatii si securitatii flancului estic aliat, cat si a intregului spatiu euro-atlantic.

Iohannis: Rusia va continua sa reprezinte cel mai mare risc pentru securitatea europeana. Trebuie sa fim pregatiti sa acționam

12:40, 11.06.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a afirmat  in cadrul Summitului B9 de la Riga ca Rusia va continua sa reprezinte „cel mai mare risc pentru securitatea europeana” si statele NATO trebuie sa fie pregatite sa actioneze „in consecinta”.

Iohannis, ”pe-nțelesul” romanilor. Poftiți la vot!

10:16, 09.06.2024 - Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat duminica pe romani sa mearga la vot, punctand ca este o zi importanta. „Eu am votat si va invit pe toti sa poftiti la vot. Este extrem de important”, a spus seful statului, dupa ce si-a exercitat optiunea electorala. Presedintele Iohannis a subliniat importanta…

VIDEO Dupa o discuție-fulger cu regele asfaltului, ministrul Transporturilor face un anunț crucial despre Autostrada Moldovei: 'Sase loturi finalizate in 2024'

17:25, 03.06.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, in judetul Bacau, ca "sase spre sapte loturi" din A7, Autostrada Moldovei, vor fi finalizate anul acesta, desi constructorul, conform contractului, trebuia sa finalizeze doar doua din cele zece loturi pe care le are in executie.

VIDEO| Anunț șoc, in miez de noapte: Candidatul AUR la o primarie importanta se retrage și lanseaza acuzații grave

08:20, 01.05.2024 - Candidatul AUR la Primaria Buzau, Elena Nastasoiu, a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, ca s-a retras din cursa electorala, acuzand ”fapte reprobabile si care pun multe semne de intrebare”. Alaturi de ea, si-au retras candidaturile 18 dintre cei 29 de candidati pentru Consiliul Local Buzau.

Liderii africani au subliniat importanța unei forțe de intervenție regionala in cadrul summitului pe teme de securitate

03:20, 23.04.2024 - Liderii africani prezenți la un summit pe teme de securitate au lansat un apel privind inființarea unei forțe de intervenție regionala și sporirea controlului asupra eforturilor de menținere a pacii, informeaza Rador Radio Romania.

Klaus Iohannis, la Vilnius: Am subliniat importanța proiectelor de conectare a Flancului estic pe drum si calea ferata

18:00, 11.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Vilnius, ca a susținut la reuniunea Initiativei celor Trei Mari proiectele de conectare a intregului Flanc estic atat pe drum, cat si pe cale ferata, care leaga Marea Neagra de Baltica.


Ce parere ai despre aceasta stire?