Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kit Harington şi Rose Leslie, actorii din „Urzeala Tronurilor“, şi-au confirmat relaţia

Publicat:

Cei doi au aparut impreuna pe covorul rosu, tinandu-se de mana, impartasind zambete si chiar sarutandu-se, topind inimile fanilor care sperau ca Jon Snow si Ygritte, celebrele personaje din „Game of Thrones“, formeaza un cuplu si in viata reala, potrivit .

si Leslie, amandoi in varsta de 29 de ani, s-a scris prima data in 2012, cand au format un cuplu timp de un an, ramanand prieteni in urma despartirii. Potrivit presei straine, cei doi au reluat relatia la inceputul acestui an, desi ulterior au mai circulat zvonuri legate de aceasta impacare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este stațiunea de pe litoralul romanesc preferata de familii? Cazarea aici incepe și de la 93 de lei pe noapte!

09:50, 17.06.2024 - In curand, toți elevii vor auzi clopoțelul pentru ultima data in acest an școlar, iar vacanța de vara ii așteapta cu multe distracții și unde sa-ți petreci o parte din vacanța daca nu la mare. Astfel, parinții cauta stațiunea perfecta unde sa-și petreaca vacanța alaturi de cei mici, iar asta nu…

Emilia Clarke spune ca le-a cerut medicilor sa o lase sa moara in timpul filmarilor pentru serialul „Game of Thrones”

10:45, 12.06.2024 - Actrița Emilia Clarke, cunoscuta la nivel internațional dupa ce a jucat rolul lui Daenerys Targaryen in serialul „Game of Thrones”, afirma ca a cerut medicilor sa o lase sa moara dupa ce a suferit doua anevrisme cerebrale in timpul filmarilor, relateaza IndieWire.

Rondul meu de noapte și cei 10.000 de pași ai lui Bibarț in noul mandat de primar

16:10, 10.06.2024 - S-a mai incheiat o runda de alegeri locale, alegeri amestecate cu un pic de europarlamentare, dar parca nici alegerile nu mai sunt ce erau. Aradul... The post Rondul meu de noapte și cei 10.000 de pași ai lui Bibarț in noul mandat de primar appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Turiștii straini iau cu asalt campingurile din Romania. Cat costa o noapte de cazare

12:35, 07.06.2024 - 224 de campinguri din Romania au inregistrat 121.926 de innoptari, din care 108.802 ale turiștilor romani și 12.124 ale turiștilor straini, potrivit unei agenții specializate in evenimente outdoor

„Kim Kardashian de China” și zeci de alți influenceri bogați au disparut peste noapte de pe rețelele sociale chineze

07:01, 28.05.2024 - Un influencer poreclit „Kim Kardashian de China”, pentru ca poarta ținute extravagante și nu se ferește sa arate cat este de bogat, a fost interzis pe rețelele sociale chineze, impreuna cu alte zeci de vedete de pe internet care s-au laudat cu averile lor, relateaza Financial Times.

Anunț „bomba” in noapte » CFR Cluj are un nou acționar: „Vreau sa bat echipele din Regat”

23:56, 18.05.2024 - Gheorghe Falca, fostul primar din Arad, a intrat in acționariatul clubului CFR Cluj, alaturi de Nelu Varga, actualul patron. Cei doi au oferit informația dupa victoria cu Farul, 5-1, in ultima etapa din play-off. Nelu Varga a anunțat inițial ca l-a cooptat pe Falca alaturi de el la CFR, apoi politicianul…

A doua noapte consecutiva de aurore boreale, in plina furtuna solara

15:10, 12.05.2024 - Pentru a doua noapte consecutiva, privitori din lumea intreaga au incercat sa surprinda momentele in care aurorele boreale au iluminat cerul sambata, provocate de o furtuna solara descrisa ca fiind "istorica" si care ar trebui sa continue si duminica, informeaza AFP.

Viața dupa Game of Thrones. Ce fac acum actorii din celebrul serial!

11:05, 01.04.2024 - Viața dupa Game of Thrones. Ce fac acum actorii din celebrul serial! Au trecut cinci ani de cand serialul fenomen Game of Thrones , care a facut furori in intreaga lume și a spart o mulțime de recorduri, s-a incheiat. Iata ce fac in prezent actorii din celebrul serial! Emilia Clarke Emilia Clarke, care…


Ce parere ai despre aceasta stire?