Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Kardashian și-a transformat fiica în copia lui Kanye West cu ajutorul machiajului. Asemănarea este izbitoare

Publicat:

Un clip cu fiica lui , North, in care apare machiata astfel incat sa semene cu tatal ei, , a devenit viral pe . La vederea imaginilor, internauții au ramas impresionați de asemanarea izbitoare cu rapperul.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avand doar un pian, dar foarte mult talent, o tanara a transformat intr-o piesa SUPERBA și EMOȚIONANTA o melodie dintr-un gen total diferit VIDEO

10:10, 15.06.2024 - Tanara Ruxandra Burlacu, avand la dispoziție doar pianul din camera ei, a reușit sa transforme intr-o bijuterie muzicala refrenul unei piese binecunocute dintr-un gen cu totul diferit.Ea a postat inregistrarea pe platforma Tik Tok, unde s-a bucurat de apreciere imediata din partea privitorilor. Chiar…

Tik Tok va marca in mod automat conținuturile realizate cu ajutorul inteligenței artificiale

20:31, 09.05.2024 - TikTok va semnala in mod automat pe platforma sa continuturile create cu ajutorul inteligentei artificiale (AI), pentru a evita ca acestea ''sa genereze confuzie sau sa induca in eroare'' utilizatorii, a precizat joi reteaua de socializare, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Sosia Selenei Gomez din Romania! Cum arata tanara care ii uimește pe internauți cu asemanarile izbitoare

17:15, 08.05.2024 - Tanara care seamana uimitor cu Selena Gomez i-a uimit pe internauții din Romania dupa ce s-a filmat din mai multe unghiuri și ipostaze pe platforma de Tik Tok. Iata cum arata sosia romanca a Selenei Gomez!

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Cum iși controleaza Majda Aboulumosha fiica. Iubitul și mama ei o saboteaza, dar vedeta tot afla: ”Nu mai faceți treaba asta” VIDEO EXCLUSIV

19:00, 06.04.2024 - Majda Aboulumosha a vorbit deschis despre relația cu Jacqueline, fiica sa preadolescenta. Puștoaica implinește maine 11 ani și este pasionata de dans aerobic, participa la diverse competiții, iar recent a obținut primul loc la un astfel de concurs. In interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri,…

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui de cand aceasta locuiește la Londra. „Eu i-am spus unde greșesc și sa nu repete și ea greșelile”

13:46, 04.04.2024 - Ada, fiica actorului Cornel Palade, a devenit cunoscuta publicului larg odata cu participarea alaturi de tatal ei la America Express. Ada Palade studiaza muzica la o universitate prestigioasa din Londra, a concurat la diverse concursuri de muzica, este deja actrița și chiar a cantat intr-o trupa.In…

(video) Și-a pus fiica de 7 ani sa mearga la volan: Un barbat din Cimișlia, amendat. Momentul in care fetița conduce

10:26, 02.04.2024 - Un barbat de 31 de ani din raionul Cimișlia s-a ales cu proces verbal, dupa ce și-a pus fiica de 7 ani sa conduca mașina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea de socializare, iar oamenii legii s-au autosesizat.


Ce parere ai despre aceasta stire?