Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Kardashian își revine după despărțirea de soțul ei: Vedeta are o relație cu rapperul Kanye West

Publicat:

Deși in urma cu cateva luni spunea ca nu este pregatita pentru o noua relație, dupa mariajul eșuat cu , este acum pregatita pentru a se implica emoțional. Vedeta are o relație amoroasa cu rapperul , care ii este prieten de multa vreme, scrie revista People.

"Kim si Kanye tocmai au inceput sa iasa impreuna in calitate de cuplu. Vor ca lucrurile sa fie simple la inceput si ei asteapta sa vada cum va evolua relatia lor", a spus o sursa.

, in varsta de 34 de ani, si , in varsta

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Oana Radu, pregatita de o noua relație? Ce spune vedeta despre acest pas, la cateva luni dupa divorț: „Sunt un om impacat cu mine”

11:00, 22.06.2024 - Oana Radu este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Cu toate ca a trecut printr-un divorț dureros, este pregatita sa ia totul de la capat alaturi de o alta persoana, cand va veni momentul oportun. In prezent, se bucura de oportunitațile pe care le primește și traiește viața cu multa bucurie.

Vedeta care a ieșit pe strada fara pantaloni! Toata țara a vazut doar ce soțul ei trebuia sa admire VIDEO

14:50, 21.06.2024 - Bianca Censori a facut senzație la Saptamana Modei Masculine de la Paris alaturi de soțul ei, Kanye West, intr-o ținuta destul de indrazneața. Designerul arhitect a asistat la spectacolul Prototypes intr-un body de culoare nud, cu chiloți tanga, și a afișat o cantitate mare de piele, fiind fara pantaloni…

Cine e soțul lui Nicki Minaj, condamnat pentru viol și omor. Cum il apara vedeta pe Kenneth Petty

11:25, 03.06.2024 - Soțul lui Nicki Minaj a fost condamnat pentru viol și omor. Partenerul de viața al artistei ar fi violat o fata in varsta de 16 ani și a omorat un om. Iata cum il apara vedeta in varsta de 41 de ani pe Kenneth Petty, partenerul ei de viața!

Suma uriașa cheltuita de soția lui What’s Up pentru a deveni vedeta! Artistul a dat-o de gol in direct la PRO TV: „Imi luam garsoniera de banii aștia”

13:11, 17.05.2024 - Dupa ce a divorțat de Simina, femeia care i-a fost aproape foarte mulți ani, What’s Up a decis sa se recasatoreasca. Insa dupa ce a mai trecut printr-o relație. La scurt timp dupa divorț, artistul a inceput o relație cu artista Alice Badea, care i-a devenit și logodnica, insa relația lor s-a terminat…

Amna, dezvaluiri neașteptate la 5 ani de la divorț. „E greu sa fii singur. Incerc sa le spun oamenilor”

14:25, 20.04.2024 - Amna și sotul ei au divortat in 2019, dupa 9 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baiat. Artista a dezvaluit recent cum este viata ei la cinci ani de la divort și ce a ajutat-o sa mearga mai departe. Vedeta a facut recent dezvaluiri tulburatoare despre viața de mama singura. Desparțirea de Cristi…

Apartamentul in care s-a mutat Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soț

08:40, 12.04.2024 - Apartamentul in care s-a mutat Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soț Dupa ce a anunțat separarea de soțul sau in urma cu aproape trei saptamani, Carmen Grebenișan este pregatita sa inceapa un nou capitol. Vedeta a ales sa paraseasca domiciliul conjugal, lasandu-l pe inca soțul sau sa locuiasca in…


Ce parere ai despre aceasta stire?