Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Kardashian, din nou MIREASĂ. Rochia asta o va purta în ziua nunții cu Kanye West?

Publicat:

e pregatita sa spuna din nou "Da"? Aceasta este intrebarea pe care și-au pus-o fanii starletei, dupa ce aceasta a postat pe Twitter o fotografie in care apare imbracata in rochie de mireasa, alimentand astfel zvonurile aparute in presa, conform carora se pregatește sa se marite cu rapperul .

Sursa: foto Twitter

La un an de la casatoria cu jucatorul de baschet , mariaj care a ținut doar 72 de zile, cunoscuta vedeta de televiziune pare sa fie din nou pregatita sa se marite.

Aceasta…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este suma reala pe care a platit-o Oana Moșneagu pentru rochia de mireasa! A pus punct speculațiilor: ”Ce bine arata prețul”

11:35, 11.06.2024 - Oana Moșneagu a dezvaluit prețul real al rochiei de mireasa, pe care l-a platit pentru a arta fabulos in ziua cea mare! Au existat multe specualții cu privire la suma, dar acum actrița a pus punct zvonurilor! Fanii ei au fost impresionați cand au vazut cat de mulți bani a platit!

Cat costa rochia purtata de Andreea Esca la nunta Roxanei Hulpe. Ținuta nu a fost pe placul tuturor fanilor: „Nu arata bine deloc”

10:11, 03.06.2024 - Andreea Esca a facut furori la nunta Roxanei Hulpe, care a avut loc in weekendul care tocmai a trecut. Celebra prezentatoare de la Pro TV s-a distrat la eveniment, imbracata intr-o rochie lejera, de vara. Sambata, 1 iunie, Roxana Hulpe s-a casatorit cu Bogdan Radulescu, manager al festivalurilor Untold…

Oana Moșneagu, primele declarații in ziua nunții cu Vlad Gherman. Ce s-a intamplat cu rochia de mireasa. „Suntem in plin proces de pregatire”

15:35, 02.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman se casatoresc religios astazi, dupa ce in urma cu cateva saptamani au facut cununia civila. Actrița a postat pe contul de socializare imagini cu rochia și a facut o dezvaluire celor care o urmaresc pe Instagram.Oana Moșneagu și Vlad Gherman traiesc astazi cea mai frumoasa…

Ce nu va face Anda Adam in ziua nunții! Superstițiile de care vedeta ține cont, dar și cate ținute va purta / VIDEO

22:50, 30.05.2024 - Detalii exclusive despre nunta Andei Adam! Cate ținute va purta artista, cum arata acestea, dar și care sunt superstițiile de care artista ține cont. Ce nu va face cantareața la propria nunta, și cu ce se ferește de soț.

3 Stiluri de diademe mireasa in tendințe in 2024

23:11, 24.05.2024 - Alegerea diademei potrivite pentru ziua nunții tale este un pas esențial pentru a-ți completa look-ul și a te simți ca o adevarata prințesa. Diadema nu este doar un accesoriu, ci o piesa centrala care adauga un plus de eleganța și rafinament coafurii tale. Fie ca iți dorești un stil regal, romantic…

Star Matinal. Alessia, pregatita sa imbrace rochia de mireasa? Cantareața, dezvaluiri din viața personala: „Va fi un norocos” / VIDEO

11:36, 20.05.2024 - Alessia este pregatita pentru un pas important in viața sa. Cantareața a avut parte de momente dificile pe planul amoros, iar nu refuza ideea de a purta rochia de mireasa, alaturi de barbatul care ii va da lumea peste cap.

Șocul unei mirese in ziua nunții. Cum i-a prins pe soacra și pe mire: a fost dezgustata

15:50, 21.04.2024 - O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții. Femeia a ramas dezgustata și aproape a anulat evenimentul dupa ce și-a gasit mirele și soacra impreuna, in baie. Ce faceau cei doi? O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții Georgie Mitchell, gazda podcastului Unfiltered Bride, a facut publica…

A refuzat sa poarte rochia de mireasa pe care sora ei i-a facut-o, iar familia a rupt legatura cu ea. De ce nu a vrut sa o imbrace

17:35, 09.04.2024 - O tanara a povestit de ce familia ei nu ii mai vorbește dupa ce a decis sa nu poarte rochia de mireasa pe care sora vitrega a confecționat-o special pentru ea! Iata ce motiv a avut pentru refuz!


Ce parere ai despre aceasta stire?