Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Jong Un a supravegheat testarea rachetelor cu rază scurtă de acţiune: SUA încă speră la un acord de denuclearizare

Publicat:

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a supravegheat testarea rachetelor cu raza scurta de actiune, efectuata in noaptea de vineri spre sambata, a transmis agenția de presa de stat din Coreea de Nord, citata de Reuters, relateaza Mediafax.

Conform informațiilor publicate de KCNA, scopul testelor a fost pentru a verifica performanța lansatoarelor de rachete și ghidarea acestora de catre unitațile de aparare.

Coreea de Sud a indemnat sambata Coreea de Nord sa evite amplificarea tensiunilor in , exprimand "preocupare" privind noile teste balistice. Coreea de Nord a testat,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cadouri intre dictatori. Kim Jong Un i-a daruit lui Putin doi caini

12:15, 20.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a daruit presedintelui rus Vladimir Putin o pereche de caini din rasa locala Pungsan, a relatat joi agentia de presa de stat KCNA, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

FOTO Cadoul lui Kim Jong Un pentru Vladimir Putin

12:10, 20.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a daruit presedintelui rus Vladimir Putin o pereche de caini din rasa locala Pungsan, a relatat joi agentia de presa de stat KCNA, citata de Reuters, relateaza Agerpres.

(foto) Cadoul luxos facut de Vladimir Putin prietenului Kim Jong Un, in timpul vizitei la Phenian

13:50, 19.06.2024 - Liderul de la Kremlin nu a mers la Phenian doar cu un parteneriat strategic pe care l-a semnat alaturi de omologul sau, ci și cu o limuzina luxoasa pe care i-a daruit-o acestuia, scrie Reuters, citat de hotnews.ro .

Kim Jong Un a supravegheat testarea unui lansator multiplu de rachete: „Acestea ar fi consecințele daca rivalii noștri ne-ar ataca”

09:20, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supervizat tirurile test ale unui sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate vineri de agentia oficiala de presa KCNA, scrie AFP, citata de Agerpres.

A fost convenit un acord privind un guvern de coalitie in Olanda, anunta liderul extremei drepte Geert Wilders

19:21, 15.05.2024 - Un acord privind un guvern de coalitie in Olanda a fost convenit, a anuntat miercuri liderul extremei drepte olandeze Geert Wilders, la aproape sase luni de la victoria sa electorala, transmit AFP si Reuters.

Biden, noi glume pe seama lui Trump: „Mi-as fi dorit sa-și injecteze inalbitor”

14:25, 12.05.2024 - Președintele american Joe Biden a facut aceasta afirmație ca aluzie la una dintre declarațiile controversate ale lui Donald Trump din timpul pandemiei de COVID-19, cand a pus problema injectarii cu inalbitor ca soluție pentru lupta cu virusul, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.„Va amintiti…

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Kim Jong Un i-a anunțat pe nord-coreeni ca este momentul sa fie pregatiți de razboi

10:10, 11.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un le-a spus, miercuri, profesorilor și studenților de la Universitatea de Militara și Politica Kim Jong Il, numita dupa tatal sau, care a murit in 2011, ca a sosit momentul sa fie pregatiți pentru razboi, a anunțat agenția nord-coreeana de presa KCNA, citata de Reuters.„Daca…


Ce parere ai despre aceasta stire?