Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Jong Un a inspectat bombardierele ruseşti cu capacitate nucleară și rachete hipersonice

Publicat:

Liderul nord-coreean a inspectat sambata bombardiere strategice rusesti cu capacitate nucleara, rachete hipersonice si nave de razboi, insotit de ministrul apararii al presedintelui , relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 854: Kadirov cere omorarea familiilor militanților islamici suspectați de atacurile din Daghestan - LIVE TEXT

00:10, 27.06.2024 - UPDATE 00.00 - Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat miercuri ca intransigenta manifestata atat de Rusia, cat si de Occident, face imposibil de evitat escaladarea razboiului din Ucraina, conflict in care niciuna dintre tabere nu este capabila sa o inteleaga pe cealalta, scrie agentia spaniola…

Rusia vrea sa discute cu Statele Unite, dar Ucraina trebuie sa fie pe agenda: „Suntem deschisi la dialog”

17:15, 21.06.2024 - Rusia considera, potrivit Kremlinului, ca exista o nevoie presanta de discutii de securitate cu Statele Unite, dar acestea trebuie sa fie cuprinzatoare si sa includa si situtia din Ucraina, informeaza vineri Reuters, citat de Agerpres."Este imposibil sa scoatem segmente individuale din complexul general…

Noua strategie nucleara pe care Vladimir Putin vrea s-o adopte. Ce spune despre reactia Vestului

09:25, 21.06.2024 - Vladimir Putin s-a referit din nou la armele atomice, in vizita sa din Vietnam. De asemenea, președintele Rusiei neaga ca țara sa ar avea nevoie de sprijin din afara, pentru a duce mai departe razboiul din Ucraina. Liderul de la Kremlin a semnat un tratat de sprijin reciproc cu liderul nord-coreean…

Cadouri intre dictatori. Kim Jong Un i-a daruit lui Putin doi caini

12:15, 20.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a daruit presedintelui rus Vladimir Putin o pereche de caini din rasa locala Pungsan, a relatat joi agentia de presa de stat KCNA, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

FOTO Cadoul lui Kim Jong Un pentru Vladimir Putin

12:10, 20.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a daruit presedintelui rus Vladimir Putin o pereche de caini din rasa locala Pungsan, a relatat joi agentia de presa de stat KCNA, citata de Reuters, relateaza Agerpres.

(foto) Cadoul luxos facut de Vladimir Putin prietenului Kim Jong Un, in timpul vizitei la Phenian

13:50, 19.06.2024 - Liderul de la Kremlin nu a mers la Phenian doar cu un parteneriat strategic pe care l-a semnat alaturi de omologul sau, ci și cu o limuzina luxoasa pe care i-a daruit-o acestuia, scrie Reuters, citat de hotnews.ro .

Kim Jong Un a testat din nou lansatorul de rachete multiple și a inspectat artileria nord-coreeana

18:50, 11.05.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a inspectat, vineri, artileria nord-coreeana și a participat, pentru a doua oara, la testul de tragere a noului lansator de rachete multiple de 240 mm, a informat sambata agenția de presa KCNA din mass-media de stat nord-coreeana.

Kim Jong Un a supervizat testarea unei noi rachete hipersonice și a laudat „superioritatea absoluta” a Coreei de Nord

09:05, 03.04.2024 - Coreea de Nord a testat cu succes o noua racheta hipersonica, cu combustibil solid, cu raza medie si lunga de actiune, a anuntat miercuri presa de stat KCNA. Kim Jong Un a supervizat și laudat lansarea, potrivit Reuters, informeaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?