Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kevin Hart, implicat într-un scandal sexual: un fotomodel îi cere daune uriaşe şi îi aduce acuzaţii grave

Publicat:

(40 de ani) a fost dat in judecata de un fotomodel care pretinde ca a filmat-o in timp ce intretineau relatii sexuale. Femeia cere despagubiri de zeci de milioane de dolari.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avocata lui Stan Mustața face acuzații grave in plin scandal Coldea: La autopsie s-a gasit otrava in stomac

17:25, 22.06.2024 - Avocata judecatorului Stan Mustața face acuzații grave, in plin scandal al dosarului deschis de DNA generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbrava. Fosta aparatoare de judecatorului mort in inchisoare spune ca acesta s-a impotrivit sistemului corupt și ca ar fi fost ucis.

Acuzații grave la Craiova: „Il banuim de niște lucruri necurate” + A venit și replica celui acuzat

15:15, 13.06.2024 - Scandal mare la FCU Craiova! Clubul a anunțat miercuri desparțirea de Eduard Zelgin, team managerul echipei, fara sa explice motivele care au condus catre aceasta „ruptura”. La cateva ore distanța, Adrian Mititelu Jr. a lansat cateva acuzații grave la adresa lui Zelgin. Fiul lui Adrian Mititelu a facut…

Scandal cu „iz de corupție”. Acuzații grave la adresa europarlamentarului USR Vlad Botoș: „Am avut o incredere oarba” VIDEO

12:41, 08.06.2024 - Vlad Botoș se confrunta cu acuzații grave. Intr-un material video facut public vineri, 7 iunie, pe canalul de YouTube Starea Nației Oficial, se vorbește despre un „iz de corupție” și despre „lipsa de pregatire”, iar protagonist este europarlamentarul USR.

Scandal monstru in Italia: Mama uneia din fetele ucise de ape face acuzații grave, autoritațile extind ancheta

22:41, 04.06.2024 - E scandal monstru in Italia, in ancheta privind moartea celor doua romance luate de ape și a tanarului care se afla cu ele și care inca nu a fost gasit inca de echipajele de intervenție. Mama uneia dintre fete face acuzații grave și spune ca tinerii puteau fi salvați.

Tensiune la Albița: maestrul Nicolae Botgros, acuzații grave și scandal cu polițistii de frontiera

01:25, 24.05.2024 - SPECTACOL GRATIS… Vociferari și acuze voalate de corupție in vama Albița, acolo unde, in urma cu cateva seri, nimeni altul decat maestrul Nicolae Botgros și orchestra „Lautarii” s-au suparat foc pe polițiștii de frontiera și pe vameși. Lasați sa aștepte cu autocarul la rand cu toate celelalte vehicule…

(video) Scandal la televiziunea naționala: Șeful Telefilm-Chișinau, acuzații grave in adresa directorului TRM: „Sunt harțuit, la fel și alți angajați, pot proba acest lucru”

10:06, 23.05.2024 - Scandal la televiziunea naționala. Șeful „Telefilm-Chișinau”, Mircea Surdu, acuza directorul general al Teleradio Moldova, Vladimir Țurcanu, de harțuire a angajaților. „Pot proba aceste lucruri. Noi nu traim in epoca Putin!”, a declarat jurnalistul.

Scandal urias in tenis! Jucatoarea milionara a fugit cu mobila. Acuzatii grave la adresa rivalei Soranei Cirstea

09:30, 20.05.2024 - Scandal urias in tenis! Una dintre cele mai importante jucatoare din circuit are parte de acuzatii grave.Rivala Soranei Cirstea este implicata intr-un scandal urias. A acumulat o avere in tenis, iar acum este acuzata de furt.Vezi AICI ce a furat o celebra jucatoare de tenis...

Scandal in Valcea intre PSD si PNL. Se fac acuzatii grave. Lider PNL: "Depun plangere la Parchet"

15:20, 06.04.2024 - Este scandal total in Valcea intre PSD si PNL. Șeful liberal vrea sa-i faca plangere penala omologului social-democrat pentru ca ar fi folosit fonduri publice pentru a atrage primari liberali la PSD.


Ce parere ai despre aceasta stire?