Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kerry: Sistemul de rachete care a doborât avionul provine din Rusia

Publicat:

Intr-o alta declarație secretarul de Stat american a vorbit de o situatie "grotesca" la locul prabusirii avionului malaysian.... Poroșenko: Avem imagini din satelit cu racheta care a doborat avionul

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia anunța cucerirea unui simbol. Ploaie de rachete ATACMS in Crimeea

04:11, 16.05.2024 - 8.000 de civili au fost evacuați din regiunea Harkov, de teama rusilor care au deschis aici un nou front. In orasul Vovceansk au loc lupte de strada, iar rusii anunta ca au mai cucerit doua sate. Trei civili au fost uciși in regiunea Harkov in ultimele 24 de ore și o drona a ranit doi polițiști.

Razboi in Ucraina, ziua 812. Rusia spune ca a doborat rachete americane ATACMS cu care Ucraina ar fi atacat Crimeea

09:41, 15.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 812. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut partenerilor occidentali sa accelereze livrarile de arme promise, in condițiile in care Kievul incearca sa respinga o noua ofensiva ruseasca in nord-estul țarii.

Rusia susține ca a doborat 10 rachete ATACMS lansate de Ucraina deasupra peninsulei Crimeea

09:01, 15.05.2024 - Ministerul Apararii rus a anuntat miercuri ca fortele sale aeriene au distrus 10 rachete cu raza lunga de actiune de tip ATACMS lansate de armata ucraineana in cursul noptii asupra peninsulei ucrainene Crimeea, relateaza Reuters.

Nou atac al Rusiei asupra infrastructurii energetice a Ucrainei. Forțele aeriene au doborat 39 de rachete din cele 55 lansate

11:36, 08.05.2024 - Rusia a lansat „76 de mijloace de atac aerian, 55 de rachete si 21 de drone” asupra mai multor regiuni ucrainene in noaptea de marți spre miercuri, au anunțat Fortele aeriene ale Ucrainei. Atacul masiv a vizat in special instalatiile energetice, potrivit AFP.

Rusia susține iar ca a doborat rachete americane de tip ATACMS deasupra Crimeei ocupate

12:25, 04.05.2024 - Ministerul Apararii din Rusia susține ca fortele sale de aparare aeriana au doborat patru rachete cu raza lunga de actiune produse in SUA deasupra Peninsulei Crimeea, arme cunoscute sub numele de Sisteme de rachete tactice ale armatei (ATACMS) pe care Washingtonul le-a trimis in Ucraina in ultimele…

Rusia susține ca a doborat șase rachete americane de tip ATACMS. Ar fi fost interceptate deasupra Crimeei ocupate

16:50, 30.04.2024 - Rusia a anuntat, marti, ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 776. Un nou amplu atac aerian al rusilor. SUA vinde Kievului modernizari pentru sistemul HAWK

09:11, 10.04.2024 - Rusia a lansat 17 drone de atac și mai multe rachete care vizau sudul Ucrainei, au declarat miercuri oficiali ai forțelor aeriene și administrative ucrainene, apararea doborand 14 dintre drone și doua rachete aeriene ghidate, scrie Reuters. Comandantul forțelor aeriene ucrainene, Mykola Oleshchuk, a…

Ucraina anunta ca a doborat toate cele 13 drone lansate de Rusia

10:10, 05.04.2024 - Fortele aeriene ucrainene au doborat toate cele 13 drone folosite in atacul lansat de Rusia in cursul noptii asupra regiunilor din sudul tarii, a anuntat vineri armata ucraineana.Rusia a folosit, de asemenea, doua rachete S-300/S-400 si trei rachete balistice Iskander-M in atacuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?