Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kenny Larkin și Dan Andrei pe scena Electronica la Blaj aLive – Câmpia Libertății

Publicat:

va așteapta de cea mai buna calitate, sambata noapte la , dirijat de , main act la butoane. Artist cu greutate in comunitatea clubbing din Romania, a petrecut revelioane, și cele mai importante evenimente muzicale din Carpați unde se cerea un DJ legendar, dansant, amuzant, cu [...]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Nu-mi faceți bine”. Babasha, mesaj controversat pentru unii din fanii sai. Cu ce l-au deranjat pe artist

12:56, 01.07.2024 - Babasha, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din Romania se confrunta cu o situație neplacuta. Marturisește ca este deranjat de un gest facut de o parte dintre fanii sai și spera ca acest lucru sa nu se mai intample pe viitor. Iata detaliile oferite de artist pe o rețea de socializare.

Ciolacu ii invita pe nemți in Romania: Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase

15:40, 18.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu ii invita pe nemți in Romania pentru a vizita „munții Carpați, Delta Dunarii, manastirile din nordul Moldovei, cetațile dacice, satele din Transilvania și litoralul romanesc”.

Știrile Antena Stars. Artist, in stare critica la spital, dupa ce a suferit un accident de munca. Apropiații sunt in stare de șoc. Adriana Bahmuțeanu: "Nu ma așteptam..." / VIDEO

15:06, 18.06.2024 - Momente dificile pentru un artist din Romania! Florin Decuseara se afla in stare critica, la spital, in urma unui accident de munca ce a avut loc la centrala nucleara Cernavoda. Barbatul ar fi cazut de la inalțime.

Veste buna pentru fanii lui 50 Cent! Celebrul artist vine in Romania! Cat costa un bilet la concert

23:55, 14.06.2024 - 50 Cent, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți cantareți de muzica rap din lume, vine in Romania. Veste buna pentru toți fanii lui! Cat costa un bilet la concertul renumitului artist.

Trupa Coldplay, cucerita de un artist stradal din Centrul Vechi VIDEO

12:20, 12.06.2024 - Coldplay a sosit in Romania marți dupa-amiaza, dupa un concert susținut in Atena, capitala Greciei. Membrii trupei au facut o plimbare prin Centrul Vechi al Bucureștiului și au fost impresionați de un cantareț stradal, conform postarilor lor de pe rețelele sociale.

Un make-up artist celebru din Romania a murit! Vedetele din showbiz sunt in doliu: ”Nu imi vine sa cred” / FOTO

11:00, 11.06.2024 - Vedetele din showbiz-ul din Romania sunt in doliu! Un make-up artist celebru s-a stins fulgerator din viața! Moartea ei a starnit multa durere in sufletele celor care au iubit-o și au lucrat cu ea de-a lungul timpului! Iata despre cine este vorba!

Nu totul ține de gena! Vrei sa te rasfeți, trebuie sa muncești inainte! Cum a fost surprins fiul unui artist celebru / PAPARAZZI

22:45, 21.05.2024 - Nu totul ține de gena! Vrei sa te rasfeți, trebuie sa muncești inainte! De ce spunem asta? Ei bine, avem imagini de senzație cu fiul unui celebru artist din Romania. Iata cum a fost surprins baiatul faimosului cantareț de paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania!

Gazeta a dat peste italienii veniți din Verona sa celebreze titlul cu FCSB: „Știm istoria mareața și povestea cu Barcelona” » Ce au putut spune despre Mutu și „Maradona din Carpați”

11:50, 28.04.2024 - Doi italieni veniți special din Verona pentru a urmari meciul in care FCSB devine campioana și-au spus impresia despre fotbalul romanesc la microfonul GSP. „Groundhopperii” și-au adus aminte de Mutu, odinioara la Hellas, de „Maradona din Carpați”, referindu-se la clubul pentru care au calatorit in Romania…


Ce parere ai despre aceasta stire?