Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kelly din Familia Bundy, asa cum nu te-ai fi asteptat sa o vezi. Uite ce bine o prinde rolul de mamica

Publicat:

Actrita s-a lupta cu cancerul de san si a iesit victorioasa

Am indragit-o cu totii inca din perioada in care juca rolul prostutei Kelly, fiica lui din serialul "Married... with children". Acum, tanara rebela de atunci este mamica frumoasa a trei copii, iar noul rol o prinde de minune.

Viata actritei nu a fost deloc una usoara. Cu toate ca a cunoscut succesul profesional inca de tanara, vedeta s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, ea descoperind la varsta de doar 36 de ani ca sufera de cancer mamar.

Dupa o lupta crancena cu…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clotilde a cerut renumararea voturilor

09:05, 11.06.2024 - Iar e scandal pe voturi la Sectorul 1. actualul edil, Clotilde Armand, nu cedeaza și merge pana-n panzele albe. Ea a cerut renumararea voturilor, deși, ieri, contracandidatul sau, George Tuța, fusese declarat invingator.Intr-o postare pe FB, Clotilde scrie: Scurt update: – Am depus cerere de renumarare…

Lupta pe viața și pe moarte la Costinești: Primaria, caștigata la un vot diferența, dupa ce s-au renumarat de n-ori voturile

16:00, 10.06.2024 - Situație fara precedent la votul pentru primarul comunei Costinești, din județul Constanța. Actualul primar, Dumitru Jeanu (PSD), era dat drept caștigator la un vot diferența pentru un nou mandat de primar la Costinești, de dimineața.

#Alegerilocale2024: PSD si PNL, lupta pe viata si pe voturi la Costinesti. Se renumara voturile!

15:01, 10.06.2024 - La Primaria Costinesti s au inscris in cursa pentru functia de primar 3 candidati: ALIANTA PENTRU UNIREA ROMANILOR CALIN MUGUREL RADU PARTIDUL NATIONAL LIBERAL MECHENICI GHEORGHE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT JEANU DUMITRU In acest moment s a reluat renumararea integrala a voturilor din comuna Costinesti…

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

David are nevoie de ajutor, pentru a lupta cu cancerul: Suma necesara este de 15.000 de euro

14:15, 12.05.2024 - David, un copil plin de viața și mereu zambitor, se confrunta cu o provocare imensa in viața sa frageda. Recent diagnosticat cu Sarcom Ewing, o forma rara de cancer osos, David lupta acum nu doar pentru zambetul sau, dar și pentru viața insași.

Complexul Studențesc prinde viața la Zilele Studenților Timișoarei 2024

14:00, 11.05.2024 - Din dorința de a oferi studenților și o alta perspectiva asupra studenției, care nu inseamna doar cursuri, seminarii, laboratoare și examene, ci și distracție, relaxare, specifice varstei, Universitatea Politehnica Timișoara s-a implicat in organizarea și promovarea a numeroase inițiative. Una dintre…

Cum arata o zi din viața Oanei Mizil. Fosta soție a lui Marian Vanghelie se imparte cu succes intre rolul de mama și cel de femeie de afaceri / PAPARAZZI

22:40, 09.05.2024 - Oana Mizil reușește sa fie și femeie de afaceri, dar și o mama de succes! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care demonstreaza ca fosta soție a lui Marian Vanghelie se imparte cu succes intre rolul de mama și cel de femeie de afaceri.

Ce cred europenii despre rolul UE in lupta impotriva pandemiei COVID-19. Romanii, cei mai nemulțumiți

18:10, 02.04.2024 - Aproape 40% dintre europeni considera ca Uniunea Europeana s-a descurcat bine in lupta impotriva COVID-19, arata un sondaj Ipsos realizat in 18 țari, la comanda Euronews. Insa, romanii sunt printre cei mai nemulțumiți de raspunsul UE.


Ce parere ai despre aceasta stire?