Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kate Middleton și bebelușul regal vor fi sărbătoriți cu salve de tun

Publicat:

Nașterea primului copil al lui și a prințului William va fi sarbatorita prin 62 de salve de tun trase de compania de artilerie de la și un spectacol de lumini pe Tamisa.

Potrivit presei britanice, nașterea primului copil al Ducesei de Cambridge și a prințului William, considerat al doilea moștenitor al coroanei britanice, va fi sarbatorita printr-un spectacol de lumini și salve de tun.

transmite ca celebra roata gigantica, , de pe malul Tamisei va fi luminata în rosu, alb si albastru, în timp ce de la Turnul…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fotografie cu William si cei trei copii, publicata cu ocazia celei de-a 42-a aniversari a printului de Wales

11:20, 22.06.2024 - O fotografie in care printul de Wales apare alaturi de cei trei copii ai sai a fost data publicitatii insotita de mesajul ''te iubim cu totii'' pentru a marca cea de-a 42 aniversare a mostenitorului tronului britanic, informeaza BBC.

(foto) Kate Middleton, prima aparitie publica de cand a anunțat ca sufera de cancer: Prințesa de Wales, alaturi de familie la o parada

16:00, 15.06.2024 - Kate Middleton, sotia printului William al Marii Britanii, si-a facut prima aparitie publica sambata, la Londra, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer in urma cu cinci luni, scrie digi24.ro .

Kate Middleton, prima apariție dupa ce a fost diagnosticata cu cancer! Imagine rara cu prințesa de Wales / FOTO

14:35, 15.06.2024 - Kate Middleton a avut prima apariție, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer! Nu este pentru nimeni un secret faptul ca prințesa de Wales trece prin momente complicate din cauza bolii. Imagine rara cu soția prințului William.

Fiica lui Ilie Nastase, admisa la universitatea unde au studiat prințul William și Kate Middleton: „Sa dai 19 examene, este greu”

16:40, 05.06.2024 - Emma, fiica lui Ilie Nastase și a Amaliei, a fost acceptata la St. Andrews in Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și prințul Wiliam. Tanara a trebuit sa susțina numai puțin de 19 examene.

Vesti proaste despre Kate Middleton dupa anuntul ca se lupta cu cancerul!

10:26, 31.05.2024 - Desi Ministerul britanic al Apararii confirmase participarea prințesei la Colonel’s Review, parada militara care precede Trooping the Colour, Kate Middleton a trebuit sa renunte la idee. Soția lui William continua chimioterapia dupa anunțul privind cancerul. Kate, „chimioterapie preventiva” Informația…

De ce ar trebui sa fie Londra pe lista ta?

16:00, 17.04.2024 - Ești un pasionat al calatoriilor, iar marile orașe europene nu sunt deja bifate? Londra este unul dintre ele, iar motivele pentru care ar trebui sa il pui pe lista sunt numeroase. Știai ca este un oraș iconic și vibrat, cu o istorie bogata și o gama larga de atracții turistice și culturale. Iar daca…

Copiii lui Kate Middleton, pregatiți pentru cel mai negru scenariu: George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog

12:06, 16.04.2024 - Copiii lui Kate Middleton și ai prințului William sunt pregatiți pentru cel mai negru scenariu. Prințesa de Wales se lupta cu anxietate severa ca urmare a ședințelor intense de chimioterapie. Conform surselor regale, starea de sanatate a soției prințului William este precara, scrie bzi.ro .

Starea de sanatate a lui Kate Middleton se inrautațește

13:05, 14.04.2024 - Veștile nu sunt deloc bune despre starea Prințesei de Wales. Potrivit apropiaților, Kate Middleton a primit inca un diagnostic crunt din partea medicilor. Soția prințului William se confrunta acum cu o noua afecțiune, iar starea ei psihica nu este una deloc buna. Va reamintim ca aceasta a anunțat luna…


Ce parere ai despre aceasta stire?