Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kate Middleton a uimit cu noua ei coafura

Publicat:

, sotia printului William i-a uimit pe toti cu noua sa coafura, la o receptie in cadrul de Arta. Ea a renuntat la parul lasat pe spate, stilul ei obisnuit.

Ducesa de Cambridge a fost deosebit de eleganta la receptia de la of Arts din Londra. A purtut o rochie gri, creata de designerul sarb , asortata cu pantofi de piele intoarsa gri si o poseta de aceeasi culoare.

In mod neobisnuit pentru ea, Kate a purtat parul strans, intr-o coafura eleganta, care i-a pus in evidenta noii sai cercei.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Taylor Swift, selfie regal la concertul de la Londra: Artista s-a fotografiat cu printii William și George, si printesa Charlotte

19:45, 22.06.2024 - Taylor Swift a facut un selfie regal perfect inainte de concertul sau de la Wembley, pozand alaturi de printul de Wales si de doi tineri fani ai muzicii sale, printul George si printesa Charlotte, relateaza bbc.com, citat de news.ro.

(foto) Kate Middleton, prima aparitie publica de cand a anunțat ca sufera de cancer: Prințesa de Wales, alaturi de familie la o parada

16:00, 15.06.2024 - Kate Middleton, sotia printului William al Marii Britanii, si-a facut prima aparitie publica sambata, la Londra, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer in urma cu cinci luni, scrie digi24.ro .

Kate Middleton, prima apariție dupa ce a fost diagnosticata cu cancer! Imagine rara cu prințesa de Wales / FOTO

14:35, 15.06.2024 - Kate Middleton a avut prima apariție, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer! Nu este pentru nimeni un secret faptul ca prințesa de Wales trece prin momente complicate din cauza bolii. Imagine rara cu soția prințului William.

Fiica lui Ilie Nastase, admisa la universitatea unde au studiat prințul William și Kate Middleton: „Sa dai 19 examene, este greu”

16:40, 05.06.2024 - Emma, fiica lui Ilie Nastase și a Amaliei, a fost acceptata la St. Andrews in Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și prințul Wiliam. Tanara a trebuit sa susțina numai puțin de 19 examene.

Vesti proaste despre Kate Middleton dupa anuntul ca se lupta cu cancerul!

10:26, 31.05.2024 - Desi Ministerul britanic al Apararii confirmase participarea prințesei la Colonel’s Review, parada militara care precede Trooping the Colour, Kate Middleton a trebuit sa renunte la idee. Soția lui William continua chimioterapia dupa anunțul privind cancerul. Kate, „chimioterapie preventiva” Informația…

Deschiderea regelui Charles al III-lea cu privire la cancerul de care sufera a intarit monarhia britanica. „Am observat nu doar empatie, ci și compasiune”

15:05, 05.05.2024 - Decizia regelui Carol al III-lea de vorbi deschis despre cancerul de care sufera l-a ajutat pe noul monarh sa se conecteze cu poporul din Marea Britanie și a intarit monarhia, la un an de la incoronarea sa de la Westminster Abbey, relateaza AP.Vorbind despre boala de care sufera, Charles a evidențiat…

Kate Middleton trece prin momente cumplite. Situatia Printesei de Wales, descrisa cu acuratete: „Isi pierde parul, unghiile”

10:01, 17.04.2024 - La finalul lunii martie, Kate Middleton a anunțat ca are cancer, iar in prezent urmeaza ședințe de chimioterapie preventiva. Vestea ca Prințesa de Wales se lupta cu cancerul a ajuns și la urechile lui Sharon Osbourne. Vedeta a declarat recent ca ințelege perfect prin ce trece soția lui William. Ce se…


Ce parere ai despre aceasta stire?