Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kaspersky Lab: Utilizatorii consideră metodele de comunicare online nesigure, dar tot le folosesc pentru subiecte personale

Publicat:

Majoritatea utilizatorilor de Internet considera canalele de comunicare online nesigure și, totuși, le folosesc cu regularitate, inclusiv pentru a discuta subiecte personale. Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat de și B2B International.

Conform cercetarii, utilizatorii considera ca aplicațiile de mesagerie pentru photo-sharing sunt cel mai puțin sigur instrument de comunicare online: 70% dintre respondenți le considera nesigure, 62% nu au încredere în serviciile de mesagerie instant pentru dispozitive mobile (inclusiv cele ale rețelelor de socializare),…

Citeste articolul mai departe pe agora.ro…  

Sursa articol: agora.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce trebuie sa știi despre bonusurile fara depunere la cazinouri online

12:00, 19.06.2024 - Sursa: https://pixabay.com/ro/photos/portofel-bani-lichizi-buzunar-1013789/   Bonusurile fara depunere la casinouri  au devenit o componenta esențiala a industriei jocurilor de noroc online. Acestea reprezinta o modalitate atractiva pentru cazinouri de a atrage noi jucatori, oferindu-le o oportunitate…

Adevarata personalitate a unui om, in funcție de animalul de companie preferat. Care e diferența dintre stapanii de caini și cei de pisici

21:41, 07.06.2024 - Cateii sunt animalele de companie preferate, se arata in acest studiu. 77% dintre cei chestionati detin acest animal, in timp ce doar 21% au pisici si 2% iepuri. Rezultatele studiului au fost sintetizate in felul urmator:- Cainii sunt cele mai populare animale de companie pentru iubitorii de animale-…

AVERTISMENT CU PRIVIRE LA FRAUDELE ON-LINE: PROTEJAȚI-VA DATELE PERSONALE ȘI ECONOMIILE

12:31, 16.05.2024 - In lumea digitala de astazi, infractorii folosesc metode tot mai sofisticate pentru a va pacali și a va fura informațiile personale sau banii. Pentru a va proteja, va recomandam sa aveți grija la: • Mesaje și e-mailuri suspecte: nu deschideți atașamente sau link-uri din surse necunoscute. Verificați…

 Luni incep evaluarile nationale pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a

12:45, 12.05.2024 - Sesiunea de evaluari nationale pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a incepe luni. Peste 500.000 de elevi urmeaza sa sustina examene la limba romana, matematica si stiinte ale naturii si la limba materna. Durata alocata rezolvarii este de 30 de minute pentru fiecare test in cazul elevilor…

Increderea romanilor in UE a crescut, deși majoritatea se simt discriminați

17:00, 10.05.2024 - Bilanțul opiniilor pozitive cu privire la apartenența Romaniei la Uniunea Europeana (UE) a crescut de la 15,3% in 2014 la 19,9% in 2024, potrivit unui studiu realizat de INSCOP. Cu toate acestea, mulți dintre romani considera ca nu au aceleași drepturi ca ceilalți europeni. Numarul celor care considera…

Cum funcționeaza RNG-ul la sloturi online? Cum sunt stabilite caștigurile?

17:15, 08.05.2024 - Rezultatele de la sloturi online sunt stabilite pe baza unui generator de numere aleatorii (RNG). Un RNG reprezinta un algoritm care genereaza in mod constant secvențe de numere, pe baza carora sunt stabilite rezultatele. Utilizatorii vad pe ecran niște simboluri pe baza carora afla daca au caștigat…

WhatsApp introduce o noua functie aplicatiei, prin care doreste sa „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil

20:00, 29.04.2024 - WhatsApp, cea mai celebra aplicatie pentru mesagerie din lume, vine cu o noua functie pentru utilizatorii sai. Softul introduce o noua caracteristica pentru utilizatorii sai de Android, oferind un meniu de apelare integrat direct in aplicația de mesagerie. Cum functioneaza noua functie Noua caracteristica,…

Cele mai personale conversații de pe WhatsApp devin și ... mai private! Ce sunt "Hidden Group" și cum funcționeaza

13:25, 25.04.2024 - Noua funcție, numita sugestiv „Hidden Group”, permite crearea și administrarea grupurilor de discuții care sunt vizibile doar membrilor invitați, relateaza Ziare.com.Astfel se obține un plus de discreție, deoarece numai administratorii pot vedea și gestiona aceste grupuri secrete.In plus, WhatsApp aduce…


Ce parere ai despre aceasta stire?