Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Justiţia braziliană anchetează 15 meciuri trucate şi a pus sub acuzare 25 de persoane

Publicat:

Fotbalul brazilian este zguduit de un sistem de meciuri trucate creat in campionatele din prima si a doua divizie, justitia avand pe rol 15 meciuri si 25 de persoane puse sub acuzare, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Cele 25 de persoane sunt inculpate pentru influentarea unor rezultate prin intermediul pariurilor sportive, 15 fiind fotbalisti.

CITESTE SI Jucatorul sud-coreean Jun-ho Son, retinut in China sub suspiciunea de mita (sursa diplomatica) 13:58 0 l-a transferat pe spaniolul Grimaldo de la Benfica 13:57 0 , arbitru de rezerva la semifinala retur a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiera in SUA. Donald Trump, gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare. Jucatorul va decide pedeapsa.

01:31, 31.05.2024 - Donald Trump, gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare. Fostul președinte Donald Trump este nemulțumit de sentința la „procesul sau trucat” și a spus ca va „continua sa lupte” dupa ce a fost condamnat la toate capetele din procesul din New York pentru „bani liniștiți”

Atalanta Bergamo a caștigat Europa League, oprind seria invincibila a lui Bayer Leverkusen

08:35, 23.05.2024 - Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe Dublin Arena, intr-un meci arbitrat de romanul Istvan Kovacs.

Atalanta Bergamo e noua campioana a UEFA Europea League. Lookman intra in istorie cu un hat trick

08:05, 23.05.2024 - Arbitrul roman Istvan Kovacs a aratat de doua ori centrul terenului in prima repriza a finalei UEFA Europa League dintre Atalanta Bergamo si Bayer Leverkusen. Ambele goluri au fost marcate de Ademola Lookman. Italienii au dominat jocul, in ciuda unei poesii superioare a germanilor. Atalanta a jucat…

Echipele de start din finala Europa League. Atalanta - Leverkusen va avea arbitru roman

21:50, 22.05.2024 - Echipele de start pentru finala Europa League la fotbal, care le opune pe Atalanta Bergamo si Bayer Leverkusen, miercuri seara (22:00), pe Dublin Arena, meci care va fi arbitrat de romanul Istvan Kovacs:Atalanta: 1. Juan Musso - 19. Berat Djimsiti (capitan), 4. Isak Hien, 23.

LiveBlog Finala Europa League: Atalanta vs Leverkusen, cu Istvan Kovacs la centru – Echipele de start

21:21, 22.05.2024 - Atalanta Bergamo și Bayer Leverkusen se intalnesc miercuri la Dublin in finala UEFA Europa League, condusa la centru de arbitrul roman Istvan Kovacs. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Istvan Kovacs, intr-o galerie selecta » Ce alți arbitri romani au mai oficiat finale mari din fotbalul european

18:10, 13.05.2024 - Istvan Kovacs (39 ani) va fi arbitrul central al finalei de Europa League dintre Leverkusen și Atalanta. Ultimul act al competiției secunde din continent va avea loc pe 22 mai, la Dublin. Va fi a doua finala importanta din cariera arbitrului din Carei, dupa cea de Conference League din 2022, chiar prima…

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.


Ce parere ai despre aceasta stire?