Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnalistul american Evan Gershkovich riscă 20 de ani de închisoare în Rusia. Ce șanse mai are să scape de condamnare

Publicat:
Jurnalistul american Evan Gershkovich riscă 20 de ani de închisoare în Rusia. Ce șanse mai are să scape de condamnare

Jurnalistul american , despre care Rusia spune ca este un spion CIA, și-a petrecut ultimul an intr-o inchisoare din Moscova. Acum va fi judecat pentru spionaj și risca pana la 20 de ani de inchisoare, daca nu este salvat printr-un schimb de prizonieri de ultim moment. Procesul incepe miercuri.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procesul in care jurnalistul american Evan Gershkovich este acuzat de spionaj a inceput in Rusia

14:05, 26.06.2024 - Procesul in care reporterul american Evan Gershkovich este acuzat de spionaj in Rusia a inceput miercuri in fata unui tribunal din orasul Ekaterinburg, in regiunea Sverdlovsk. Gershkovich, in varsta de 32 de ani, corespondent al cotidianului Wall Street Journal, neaga acuzatiile.

Caz halucinant! O femeie risca 20 de ani de inchisoare pentru o donație marunta facuta unei organizații ucrainene

23:26, 20.06.2024 - O femeie cu dubla cetațenie, rusa și americana, risca 20 de inchisoare pentru ca a donat o mica suma de bani unei organizații ucrainene. Ea a facut donația in SUA, acolo unde locuiește. Femeia a fost arestata in timp ce iși vizita familia din Rusia.

Procesul din Rusia al jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de Kremlin ca a spionat pentru CIA incepe saptamana viitoare

11:25, 17.06.2024 - Procesul din Rusia al lui Evan Gershkovisch, jurnalistul american acuzat ca a strans informatii despre o uzina de tancuri rusești in folosul CIA, va incepe pe 26 iunie la Ekaterinburg, in regiunea Ural, a anuntat, luni, tribunalul insarcinat cu ancheta.

Jurnalistul american Evan Gershkovich n-a scapat! Procuratura rusa l-a trimis in judecata pentru spionaj

19:40, 13.06.2024 - Procuratura Generala din Rusia a anuntat joi ca l-a trimis in judecata pe reporterul american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj in favoarea CIA (Agentia Centrala de Informatii a Statelor Unite), transmite Reuters si AFP, potrivit Agerpres.Instanta de fond sesizata este tribunalul raional din orasul…

Jurnalistul american Evan Gershkovich va fi judecat in Rusia pentru „spionaj in slujba CIA”

19:00, 13.06.2024 - Procurorii rusi au declarat joi ca au trimis in instanta cazul reporterului american retinut anul trecut Evan Gershkovich, de la The Wall Street Journal, dupa ce au ajuns la concluzia ca acesta a colectat informatii pentru Agentia Centrala de Informatii a SUA despre o fabrica de tancuri din Rusia, relateaza…

Reacția Moscovei dupa ce Trump s-a laudat ca il va elibera pe jurnalistul american incarcerat in Rusia

11:01, 24.05.2024 - Fostul președinte american Donald Trump s-a laudat joi pe rețeaua sa sociala ca jurnalistul american Evan Gershkovich, incarcerat in Rusia, va fi eliberat rapid daca el caștiga alegerile, insa Moscova a negat ca ar fi avut o discuție despre acest caz cu candidatul republican.

Ce pedeapsa risca o doctorița din Rusia dupa ce ar fi tratat-o fara respect pe vaduva unui soldat rus din Ucraina

00:36, 16.05.2024 - Procesul unei doctorite pediatru ruse, care risca 10 ani de inchisoare dupa ce a fost acuzata de vaduva unui soldat rus mort in Ucraina ca nu a tratat-o cu respect, a inceput miercuri la Moscova, informeaza AFP, potrivit agerpres.ro. Orice critica, chiar si minora, la adresa atacului la scara mare impotriva…

Un tribunal din Rusia a respins cea mai recenta cerere a lui Evan Gershkovich de eliberare din arestul preventiv

18:50, 23.04.2024 - O instanta din Moscova a respins cererea jurnalistului american Evan Gershkovich de eliberare din arestul preventiv inainte de procesul in care este acuzat de spionaj, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?