Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnaliștii de la BBC News ar putea intra în grevă din cauza disponibilizărilor forțate

Publicat:

Membrii Sindicatului Național al Jurnaliștilor (NUJ) care lucreaza la BBC News au votat in proporție de 87% in favoarea declanșarii unei greve pe termen scurt la sfarșitul lunii iulie, relateaza „”.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala de care sufera: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

19:30, 07.06.2024 - Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala cu care se confrunta și a povestit ca au fost perioade in care avut spasme musculare atat de puternice, incat i s-au rupt coastele, transmite The Guardian.

Celebrele statui de pe Insula Paștelui, amenințate cu dispariția

02:26, 24.05.2024 - Uriașii de piatra de pe Insula Paștelui sint amenințați cu dispariția din cauza crizei climatice. Despre aceasta scrie The Guardian. Din cauza eroziunii, fețele vestitelor statui moai au inceput sa iși piarda trasaturile: de exemplu, pe statuile celui mai vechi complex Ahu Tahai s-au netezit aripile…

SUA interzic importurile de la 26 de companii chineze, din cauza muncii fortate

06:56, 17.05.2024 - Statele Unite au blocat joi importurile de la 26 de comercianti chinezi de bumbac sau depozite, ca parte a efortului de a elimina din lantul de aprovizionare al SUA bunurile fabricate cu munca fortata a minoritatilor uigure, transmite Reuters, conform News.ro.

Halucinant! Timișorenii au fost somați sa iși duca gunoiul din tomberoane in casa! Retim e in greva din cauza incalcarii legii!

20:50, 08.05.2024 - Situație absolut jenant in Timișoara, fix inainte de campania electorala! Gunoiul din pubele din oraș nu se mai strange. Compania Retim a notificat oficial locuitorii din Timișoara, dar și din alte comune periurbane sa iși duca gunoiul inapoi in case, pana la o data necunoscuta!

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia: Transportul public, dat peste cap din cauza unei greve

19:46, 16.04.2024 - Romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa calatoreasca in Grecia sunt atenționați de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ca, miercuri, 17 aprilie, au loc greve in sectorul transportului public, la nivel national, fiind așteptate perturbari majore in circulatia mijloacelor de transport in comun.Greva…

Greva fara precedent a jurnalistilor, pentru a atrage atentia asupra cresterii costului vietii

13:05, 16.04.2024 - Jurnalistii din Grecia au declansat marti o greva de 24 de ore in semn de protest fata de cresterea costului vietii si salariile relativ scazute, relateaza dpa, titreaza Agerpres. Nu se mai transmit stiri la radio sau la televiziune.


Ce parere ai despre aceasta stire?