Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnalista Daphne Caruana Galizia a fost ucisă în timp ce investiga construcția unei centrale electrice, susține fiul ei

Publicat:

a fost asasinata in timp ce investiga proiectul unei centrale electrice condus de barbatul acuzat ca a comandat uciderea jurnalistei, a spus fiul ei, in cadrul marturiei de joi din fața instanței, relateaza dpa.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Noi detalii halucinante in cazul femeii care a fost gasita moarta intr-un rau secat! Familia susține ca a fost ucisa: „Am inceput sa o cautam” / VIDEO

19:36, 14.06.2024 - Noi detalii halucinante in cazul femeii care a fost gasita fara suflare intr-un rau secat! Veta și-a gasit sfarșitul la varsta de 67 de ani. Familia susține ca a fost ucisa. Ce au marturisit apropiații, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Incepe construcția unei noi centrale electrice de termoficare in București, CET Titan. Sebastian Burduja: "Va fi la ultimele standarde"

13:20, 03.06.2024 - Incepe construcția unei noi centrale electrice de termoficare in București, CET Titan. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a fost prezent la evenimentul de demarare a lucrarilor și a dat detalii despre proiect.

Elon Musk s-a razgandit și nu mai susține taxele vamale impuse de SUA pentru mașinile electrice din China

00:40, 24.05.2024 - Fondatorul Tesla, Elon Musk, a declarat, joi, la Paris, in fața investitorilor din domeniul tehnologiei, ca se opune tarifelor vamale impuse de SUA asupra vehiculelor electrice chinezești, o rasturnare de situație fața de avertismentul sau din ianuarie, potrivit caruia barierele comerciale sunt necesare,…

CCIR susține decizia Guvernului Romaniei de a relua construcția canalului Dunare-București

09:26, 17.05.2024 - Camera de Comerț și Industrie a Romaniei (CCIR) susține public demersul prim-ministrului Guvernului Romaniei, Marcel Ciolacu, de a relua construcția canalului navigabil Dunare-București, proiect cu un impact semnificativ asupra dezvoltarii economiei naționale, prin asigurarea unor fluxuri comerciale…

48 centrale eoliene, 4 statii de transformare, retele electrice si cai de acces: Parc eolian, infiintat de South Wind SRL in comuna Cerchezu, judetul Constanta

17:05, 26.04.2024 - Proiectul privind infiintarea unui parc eolian a fost depus de South Wind SRL la APM Constanta. Noul parc eolian va avea 48 centrale eoliene, 4 statii de transformare, retele electrice de racord, precum si cai de comunicatie si acces. Parcul energetic va conduce la scoaterea din circuitul agricol, a…

Zelenski ignora total recomandarile SUA: Ucrainenii au atacat centrale electrice și un depozit de petrol din Rusia (video foto)

11:55, 20.04.2024 - Guvernatorul regiunii Smolensk din vestul Rusiei a anuntat sambata ca o drona ucraineana a lovit in timpul noptii trecute un depozit de combustibil, provocand un incendiu, in timp ce un atac asupra centrului regional a fost respins, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Senatoarea Diana Șoșoaca susține ca va fi ucisa pe 18 aprilie: Ce amenințari a primit

12:10, 08.04.2024 - Senatoarea Diana Șoșoaca susține ca va fi ucisa pe 18 aprilie: Ce amenințari a primitSenatoarea Diana Ivanovici Șoșoaca a declarat ca inamicii sai se pregatesc sa o ucida, in curand, mai exact pe data de 18 aprilie.

(video) Natalia Morari vrea la Președinție? „Daca voi vedea un candidat care nu prajește oua, dar unește, il voi susține. Daca nu…”

13:05, 31.03.2024 - Jurnalista Natalia Morari „analizeaza” sa candideze la prezidențiale. Despre aceasta a declarat intr-un interviu pentru Dorin Galben. „In cazul in care eu la sigur voi avea o oferta interesanta, care merita atunci eu voi face acest lucru”, a menționat Morari.


Ce parere ai despre aceasta stire?