Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Josep Guardiola, dat ca sigur la Manchester City - Va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Publicat:

Pep Guardiola va fi, din vara, noul antrenor al celor de , dupa cum informeaza jurnalistii de la Sport.es. Informatia este sustinuta si de Bild, germanii precizand ca tehnicianul iberic va fi cel mai bine platit antrenor din lume, cu 25 de milioane de euro pe stagiune, salariu brut.

Conform Bild, Pep ar fi semnat deja un contract valabil pentru urmatoarele trei sezoane cu "Cetatenii", salariul brut anual fiind de 25 de milioane de euro (15 milioane euro net).

Cu noul salariu, Guardiola va deveni cel mai bine platit antrenor din lume (Mourinho incasa…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hansi Flick, anunțat oficial ca nou antrenor la FC Barcelona

21:50, 29.05.2024 - Fostul antrenor al echipei naționale germane și al lui Bayern Munchen, Hansi Flick, a fost numit in funcția de antrenor principal la FC Barcelona, cu un contract pe doi ani, a anunțat miercuri clubul din La Liga.

„Here we go” pentru noul antrenor al lui Chelsea » Costa aproape 10 milioane și vine cu echipa de 5 oameni

12:41, 29.05.2024 - Chelsea a batut palma cu succesorul lui Mauricio Pochettino. Italianul Enzo Maresca (44 de ani) va prelua echipa londoneza, contractul agreat fiind pe o perioada de 5 ani. In vara lui 2023, Enzo Maresca a inceput a patra lui aventura in fotbalul englez, de aceasta data ca antrenor principal la Leicester,…

Barcelona va avea un nou antrenor. Acord cu Flick!

11:45, 23.05.2024 - Cotidianul AS și El Chiringuito anunța ca Barcelona a ajuns la un acord cu Hansi Flick, fostul selecționer al Germaniei, pentru a-i succeda lui Xavi Hernandez pe banca. FC Barcelona va avea un antrenor german incepand din sezonul viitor. Cotidianul As a anunțat ca șefii clubului s-au intalnit la Londra…

Fazele finale ale Campionatului Mondial de Hochei sunt live in AntenaPLAY

21:55, 22.05.2024 - Campionatul Mondial de hochei din Cehia a ajuns la fazele eliminatorii. Cele mai bune opt echipe ramase in competitie vor lupta pentru medalii, live in AntenaPLAY. Marea finala va avea loc duminica, de la ora 21:20.

Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, protagonist in meciul care l-a șocat pe Lionel Messi in Liga Campionilor!

16:10, 20.05.2024 - Neil Lennon (52 de ani) este noul antrenor al Rapidului. Prezentat oficial azi, de numele nord-irlandezului se leaga unul dintre cele mai stranii meciuri din UEFA Champions League, Celtic - Barcelona 2-1. Noul tehncian din Giulești are 75 de meciuri in cupele europene (Champions League și Europa League).…

MECI Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin

10:01, 26.04.2024 - Arbitra romana Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin, dintre Chelsea si FC Barcelona, care se va disputa sambata, la Londra, a anuntat FRF. The post MECI Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin…

Premier League: Chelsea vs Everton - Londonezii, ultima sansa pentru Europa

07:40, 15.04.2024 - Chelsea - Everton, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 15 aprilie, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Premier League: Chelsea vs Manchester United - Derby-ul marilor dezamagiri

08:25, 04.04.2024 - Chelsea - Manchester United, meci contand pentru etapa a 31-a din Premier League, este programat, joi, 4 aprilie, de la ora 22:15, pe Stamford Bridge din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?