Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jorge, timp prețios pentru familia lui. Declarațiile artistului la Antena Stars: „N-am vrut să merg în niciun proiect”

Publicat:

Jorge a marturisit, in exclusivitate pentru , ca, in ultima perioada, și-a facut timp pentru a-l petrece cu familia. Artistul spune ca acesta este motivul pentru care nu a mai aparut la televizor și iși dorește ca mereu sa petreaca timp prețios cu cei dragi lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoare in familia lui Tzanca Uraganu. Este ziua de naștere Alinei Marymar, mama fetiței artistului. Ce urare i-a facut acesta / FOTO

14:16, 05.06.2024 - Zi de mare sarbatoare in familia lui Tzanca Uraganu! Astazi, pe data de 5 iunie 2024, Alina Marymar, mama fetiței artistului, iși sarbatorește ziua de naștere. Cu aceasta ocazie, prin intermediul rețelelor de socializare, cantarețul i-a facut o urare iubitei sale.

Star Matinal. Natalia Mateuț a avut o copilarie de poveste datorita parinților ei. Cum o rasfața familia: „Tot timpul...” / VIDEO

11:56, 31.05.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Natalia Mateuț a marturisit ca a avut o copilarie de poveste datorita parinților ei. Co-prezentatoarea de la Xtra Night Show a facut declarații importante. Iata cum o rasfața familia ei!

Daniela Iliescu, adevarul despre relația pe care o are cu familia lui Culița Sterp. Cum se ințelege iubita artistului cu soacra: "Avem mentalitați diferite..."

14:31, 27.05.2024 - Daniela Iliescu, iubita lui Culița Sterp, a vorbit despre relația pe care o are cu familia artistului. Dupa ce au aparut diferite conversații controversate și s-a spus chiar ca ea și rudele soțului ei nu se suporta, aceasta a ținut sa spuna cum stau, de fapt, lucrurile.

Percheziții la Aeroport: Fiica deputatei PAS spune ca familia sa a devenit jertfa justiției televizate

11:46, 09.04.2024 - Inspectorul vamal Diana Cazacu, fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, care are statut de banuit in dosarul de corupție de la postul poliție de frontiera de la Aeroportul Internațional Chișinau, spune ca atit ea, cit și familia sa a devenit jertfa justiției televizate. Declarațiile au fost facute in cadrul…

Star Matinal. Scandal pe averea lui Victor Socaciu? Marina Almașan dezvaluie ce s-a intamplat dupa moartea artistului: „Nu ma intereseaza...” / VIDEO

11:25, 04.04.2024 - A fost scandal pe averea lui Victor Socaciu? In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marina Almașan a dezvaluit ce s-a intamplat dupa moartea artistului. Iata ce declarații a facut fosta soție a regretatului artist!

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?