Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Johnson&Johnson ştia de ani de zile că pudra sa ne „îmbolnăvește” dar insistă că nu e periculoasă

Publicat:

Johnson & Johnson stia de ani de zile ca in pudra de talc pentru copii pe care o produce exista azbest, un mineral periculos pentru sanatatea omului. Cu toate acestea, compania farmaceutica, cu sediul la , insista ca produsul lor este sigur. Reuters a publicat zilele trecut rezultatele unei anchete ample despre pudra de... -ul Johnson&Johnson stia de ani de zile ca pudra sa ne „imbolnavește” dar insista ca nu e periculoasa apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Greciei avertizeaza asupra riscului ridicat de incendii din țara: „Este o vara deosebit de periculoasa”

17:55, 01.07.2024 - Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a declarat luni ca tara sa se confrunta cu o vara periculoasa in ceea ce priveste incendiile de vegetatie, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Incendiile de vegetatie...

Johnson & Johnson, acord de 700 de milioane de dolari in investigatia privind pudra de talc a statelor americane

11:00, 12.06.2024 - Johnson & Johnson a fost de acord sa plateasca 700 de milioane de dolari pentru a solutiona o investigatie a 42 de state din SUA si Washington, D.C. privind comercializarea pudrei pentru copii si a altor produse care contineau talc, transmite Reuters.

O cupola de caldura aduce vreme periculoasa in sud-vestul SUA

10:10, 05.06.2024 - Peste 34 de milioane de americani se pregatesc pentru temperaturi extreme, in conditiile in care o cupola de caldura coboara spre partea de vest a SUA in aceasta saptamana, relateaza BBC si Reuters, potrivit news.ro

Donald Trump și-a deschis cont pe Tik-Tok, platforma pe care a vrut sa o interzica in 2020 VIDEO

17:06, 02.06.2024 - Donald Trump si-a deschis cont pe TikTok, platforma de socializare dedicata clipurilor video, detinuta de compania chineza ByteDance, si pe care a incercat sa o interzica pe cand era presedinte al SUA, transmite duminica Reuters, citata de Agerpres.Fostul presedinte a postat un prim clip video pe contul…

Israelul incepe evacuarea unei parți din Rafah, Hamas denunța o escaladare periculoasa

15:40, 06.05.2024 - Israelul le-a cerut luni palestinienilor sa evacueze anumite parți din Rafah, in ceea ce pare a fi o pregatire pentru un asalt cu care a amenințat de mult timp asupra refugiilor Hamas din orașul din sudul Gaza, unde s-au adapostit peste un milion de persoane dezradacinate de razboi, scrie Reuters, potrivit…

United Airlines și-a anulat zborurile spre Tel Aviv pana in 9 mai

17:55, 01.05.2024 - United Airlines a prelungit miercuri decizia de anulare a zborului sau zilnic de la Newark, New Jersey, catre Tel Aviv, in Israel, pana la 9 mai, spunand ca finalizeaza o evaluare a siguranței, transmite Reuters.

Coreea de Nord va construi „o putere militara coplesitoare”. Sora dictatorului avertizeaza: „In regiune e o agitație periculoasa”

09:30, 24.04.2024 - Puternica sora a liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Yo Jong, a declarat ca tara va continua sa construiasca o putere militara coplesitoare, cea mai puternica, pentru a-si proteja suveranitatea si pacea regionala, a relatat miercuri agentia de presa nord-coreeana KCNA, potrivit Reuters.

Rusia insista ca ajutorul militar al SUA pentru Ucraina nu va schimba situația de pe front. Peskov: „Noi suntem in avantaj”

14:36, 22.04.2024 - Noul pachet de ajutor militar al SUA pentru Ucraina, in valoare de peste 60 de miliarde de dolari, nu va schimba situatia de pe linia frontului, unde Rusia este in avantaj, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?