Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Johnny Depp, dat în judecată pentru agresiune

Publicat:

Actorul si garzile sale de corp au fost date in judecata pentru un incident care ar fi avut loc in decembrie 2011.


O femeie a depus o plangere la tribunalul din si sustine ca a fost agresata de garzile de corp ale actorului chiar in timpul unui concert.

, in varsta de 53 de ani, o profesoara la din Irvine, a cumparat bilete pentru sectorul VIP la un concert al trupei Iggy and the Stooges, in decembrie 2011. Americanca a spus ca a fost trasa de par de bodyguarzii actorului fara un motiv solid.

"Acest…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Matthew Perry, noua ancheta in cazul morții actorului

23:36, 22.05.2024 - Poliția din Los Angeles investigheaza cauza morții actorului Matthew Perry, starul din serialul de succes Friends, care a fost gasit inconștient in piscina din locuința sa. Medicii declarasera ca decesul sau a fost cauzat de ketamina, dar ceva pare sa fie

Politia din Los Angeles anunța ca a deschis o ancheta privind moartea actorului Matthew Perry

11:30, 22.05.2024 - Politia din Los Angeles a anuntat marti ca ancheteaza circumstantele mortii actorului Matthew Perry, unul dintre starurile serialului "Friends", care a decedat in octombrie din cauza "efectelor acute" ale administrarii de ketamina, informeaza AFP.

Ce a scos la iveala ancheta privind moartea actorului din Friends, Matthew Perry. Raportul autopsiei

07:26, 22.05.2024 - Poliția din Los Angeles și Agentia de Control al Drogurilor din SUA au deschis o ancheta privind moartea indragitului actor din Friends, Matthew Perry. El a fost gasit fara suflare in octombrie 2023 din cauza efectelor acute ale anestezicului ketamina.

UCLA reia cursurile cu prezenta fizica dupa dispersarea protestatarilor pro-palestinieni de catre politie

13:05, 06.05.2024 - Cursurile cu prezenta fizica vor fi reluate luni la Universitatea California din Los Angeles (UCLA), la trei zile zile dupa ce au fost mutate online dupa infruntarile din campus dintre manifestantii pro-palestinieni si politie, a anuntat unitatea de invatamant, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Joe Biden, dupa protestele in campusuri universitare: Oamenii au dreptul sa protesteze, „dar sa nu provoace haos”

19:05, 02.05.2024 - Președintele american Joe Biden a declarat joi, intr-un discurs dupa protestele studențești pro-palestiniene care au luat amploare, ca protestatarii din campusurile universitare sunt liberi sa-și exprime opiniile, dar acțiunile lor nu ar trebui sa se transforme in vandalism și violența, transmit BBC…


Ce parere ai despre aceasta stire?