Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jogger HYBRID 140: primul motor hibrid de la Dacia

Publicat:

• Jogger este un mare succes cu 83.000 de comenzi pe an dupa lansare • Jogger HYBRID 140, primul hibrid Dacia, in drum spre dealeri • Jogger, o mașina de familie multifuncționala esențiala • HYBRID 140, tehnologie dovedita și eficienta POVESTEA DE SUCCES A JOGGERULUI Dacia a inceput sa vanda mașina de familie reinventata cu șapte locuri, , in urma cu mai puțin de un an.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Inceput de saptamana cu ghinion pentru o familie din Cluj. Au plecat la drum cu mașina și au uitat laptop-ul pe plafon:,,E de-a rasul plansul”

11:10, 01.07.2024 - Un accident neobișnuit s-a intamplat pe 1 iulie, pentru o familie din Cluj. Uitand ca au husa cu laptop-ul pe plafonul mașinii, au plecat la drum.Un apel pentru a-și gasi bunul pierdut a fost facut de catre o femeie pe un grup de info trafic, dupa ce aceasta și-a pierdut laptopul. Potrivit persoanei,…

Tragedie intr-o familie din Botoșani! Un copil in varsta de un an a murit dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau

20:36, 27.06.2024 - Tragedie intr-o familie din Botoșani! Un copil in varsta de un an a murit dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau. Accidentul a avut loc in curtea unei locuinte din comuna Vorniceni.

O vacanta in Turcia transformata intr-o tragedie pentru o familie din Romania. "Am cazut in prapastie. Ne-am rotit de foarte multe ori"

16:31, 27.06.2024 - O vacanta in Turcia s a sfarsit tragic pentru o familie de romani. Sotul a murit strivit de masina de teren care trebuia sa ii duca pe el, sotia si copilul intr o aventura pe munte.Vaduva a povestit la Digi24 cum soferii conduceau agresiv pe drumurile inguste pana cand masina in care se aflau romanii…

Vacanța de coșmar pentru o familie de romani care a mers in Grecia cu mașina: a ramas fara BMW, bani și documente. „A intrat peste noi in casa”

18:01, 24.06.2024 - O familie de romani, care a mers cu mașina in vacanța in peninsula Halkidiki, Grecia, a trecut prin clipe de coșmar. Le-a fost furata mașina din parcare, in care aveau documente, bunuri și bani. „A intrat peste noi in casa”, a povestit proprietara mașinii.

O mașina a luat foc in localitatea Feleacu, județul Cluj. Cauza a fost o defecțiune la motor- VIDEO

22:35, 15.06.2024 - Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism in localitatea FeleacuPompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in cursul serii pentru stingerea flacarilor care au cuprins un autoturism ce se deplasa pe raza localitații Feleacu.La fața locului a ajuns ia…

Acces Direct. O familie ar fi fost agresata pe strada de un șofer nervos! Barbatul s-ar fi enervat pentru ca i s-a spus ca mergea prea repede cu mașina / VIDEO

17:00, 07.06.2024 - O familie a trecut prin clipe de coșmar, dupa ce ar fi fost agresata pe strada de un șofer nervos! Barbatul s-ar fi enervat pentru ca i s-a atras atenția ca mergea cu viteza. Ce au marturisit cele doua surori, in exclusivitate pentru Acces Direct.

(galerie foto/video) BMW prezinta un nou Art Car, bazat pe BMW M Hybrid V8: Masina de curse, transformata intr-o opera de arta performativa

11:40, 23.05.2024 - Cea de-a 20-a BMW Art Car a fost prezentata publicului la Centrul Pompidou din Paris. Proiectat de artista contemporana Julie Mehretu, proiectul transforma masina de curse BMW M Hybrid V8 intr-o opera de arta performativa, scrie Promotor.ro .

Familie din Cluj, terorizata de trei barbați care au incendiat mașina și un corp de mobilier in curtea casei

14:25, 10.04.2024 - Trei barbați, cu varste cuprinse intre 22 și 38 de ani, din municipiul Timișoara și din municipiul Campia Turzii, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu.


Ce parere ai despre aceasta stire?