Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joe Biden, decizie finală privind încetarea războiului: „Nu poate exista alt deznodământ”

Publicat:

Președintele american, , vede un singur scenariu pentru incetarea razboiului și pare destul de sigur de previziunile sale. Cu toate acestea, liderul SUA este decis sa susțina pana la capat Ucraina, trimițand arme care sa susțina luptele anti-ruse. In urma unei vizite la o uzina de armament care fabrica rachete pentru Ucraina, acesta a […] The post , decizie finala privind incetarea razboiului: „Nu poate exista alt deznodamant” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden pune piciorul in prag și raspunde dur solicitarilor Ucrainei: Sunt hotarat sa ramana așa!

19:10, 26.05.2024 - Presedintele american Joe Biden isi reitereaza ”hotararea” de a nu trimite militari americani in Ucraina si lauda leadershipul american in lume, in plina campanie electorala, raspunzand astfel implicit unor acuzatii de slabiciune ale rivalului sau republican Donald Trump, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Putin spune ca lui Zelenski i-a expirat mandatul și ca nu are cu cine sa negocieze incetarea razboiului din Ucraina

11:01, 25.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu are nicio legitimitate dupa expirarea mandatului sau de cinci ani și acest lucru este un obstacol legal in cazul in care Rusia și Ucraina ar purta discuții de pace.

Condiția lui Putin pentru incetarea razboiului din Ucraina. Ce iși dorește acum președintele rus

21:20, 17.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin s-a aratat dispus sa reia negocierile de pace cu Ucraina, pe baza acordului nefinalizat la Istanbul in aprilie 2022. Insa, liderul de la Kremlin a impus mai multe condiții și a subliniat ca nu agreeaza ideea unui armistitiu pe durata desfasurarii Jocurilor Olimpice de…

Biden, decizie drastica: va intrerupe furnizarea de arme catre Israel daca are loc o ofensiva majora la Rafah

06:40, 09.05.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, a declarat miercuri ca este pregatit sa opreasca furnizarea anumitor arme catre Israel in cazul unei ofensive majore la Rafah, punand pentru prima data in mod public conditii privind sprijinul american pentru aliatul sau, scrie news.ro.

Trump refuza invitația lui Zelenski de a veni in vizita in Ucraina. Cum motiveaza

09:35, 11.04.2024 - Donald Trump, candidat republican la alegerile prezidențiale din SUA, considera ca nu este potrivit sa viziteze Ucraina in acest moment deoarece nu detine o functie, a transmis miercuri echipa sa de campanie, dupa ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a indemnat sa vina in vizita, informeaza…

Joe Biden ii cere lui Netanyahu incetarea imediata a focului, pentru prima data de la inceputul razboiului

22:15, 04.04.2024 - Președintele american Joe Biden a vorbit la telefon cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și pentru prima data de la inceptul razboiului, liderul american i-a cerut premierului israelian "o incetare imediata a focului".

SUA s-au saturat sa aștepte! Pentru prima data de la inceputul razboiului, Biden ii cere lui Netanyahu 'incetarea imediata a focului'

21:50, 04.04.2024 - SUA s-au saturat sa aștepte! Pentru prima data de la inceputul razboiului, Biden ii cere lui Netanyahu 'incetarea imediata a focului'Președintele american Joe Biden a vorbit la telefon cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și pentru prima data de la inceptul razboiului,

Biden ii cere lui Netanyahu incetarea imediata a focului, prima data de la inceputul razboiului

21:30, 04.04.2024 - Președintele american Joe Biden a vorbit la telefon cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și pentru prima data de la inceptul razboiului, liderul american i-a cerut premierului israelian „o incetare imediata a focului”.


Ce parere ai despre aceasta stire?