Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joe Biden, acuzat că a primit mită de la o companie ucraineană de gaze. Cum a reacționat președintele american

Publicat:

Președintele SUA este acuzat de un congresman republican ca ar fi primit mita de la o companie ucraineana de gaze. Cazul a intrat și in vizorul procurorilor federali, dupa ce ar fi aparut mai multe probe legate de mituirea acestuia și a fiului sau, Hunter, cu mai multe milioane de dolari. […] The post , acuzat ca a primit mita de la o companie ucraineana de gaze. Cum a reacționat președintele american first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) O noua gafa a președintelui american: Ce a citit de pe prompter Joe Biden

11:05, 05.07.2024 - Presedintele american Joe Biden a facut o noua gafa, in timpul unui discurs in care vorbea despre conditiile meteorologice din Statele Unite. Acesta a citit, din greseala, o instructiune care ii era adresata, scrie digi24.ro .

O noua gafa a președintelui american. Ce a citit de pe prompter Joe Biden

23:50, 04.07.2024 - Presedintele american Joe Biden a facut o noua gafa, in timpul unui discurs in care vorbea despre conditiile meteorologice din Statele Unite. Acesta a citit, din greseala, o instructiune care ii era adresata, scrie News.ro.

Volodimir Zelenski, dupa noul ajutor militar american in valoare de 275 de milioane de dolari: „Vine intr-un moment critic”

16:15, 25.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski le multumeste lui "Joe Biden, Congresului american si poporului american", dupa ce Statele unite au anuntat vineri seara trimiterea de armament in valoare de 275 de milioane de dolari, pentru a "ajuta Ucraina sa respinga ofensiva Rusiei in apropiere de Harkov",…

Joe Biden e convins ca Donald Trump nu va accepta rezultatul alegerilor in cazul unui eșec: Tipul asta nu e un partizan al democratiei

17:40, 09.05.2024 - Presedintele american Joe Biden e convins, pornind de la principiul ca va obtine o victorie la 5 noiembrie, ca rivalul sau republican Donald Trump ”nu va accepta” rezultatul alegerilor, la fel ca in 2020, cand acesta a contestat rezultatele in mai multe state.

Președintele Klaus Iohannis, primit de Joe Biden, la Casa Alba. Președintele Romaniei va face apoi declarații de presa

21:15, 07.05.2024 - Președintele american Joe Biden il va primi la Casa Alba pe șeful statului roman, Klaus Iohannis, in jurul ore 21.00, ora Romaniei. Vizita pe care o face Klaus Iohannis pe pamant american va dura doua zile.

Joe Biden, discuție telefonica cu Benjamin Netanyahu

10:36, 29.04.2024 - Presedintele american Joe Biden a discutat duminica la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care si-a reafirmat angajamentul ferm fata de securitatea Israelului si si-a „reiterat pozitia clara” in privinta unei posibile invazii israeliene la Rafah, a anuntat Casa Alba. Presedintele…

Joe Biden, reacție dupa ce Camera Reprezentanților a aprobat un ajutor de 61 de miliarde pentru Ucraina

22:30, 20.04.2024 - Presedintele american Joe Biden afirma ca adoptarea de catre Camera Reprezentantilor a proiectelor de lege privind ajutorul pentru Ucraina, Israel si regiunea Indo-Pacific transmite un "mesaj clar" despre leadership-ul american in lume, relateaza CNN.

Israelul a anulat un contraatac impotriva Iranului

09:05, 15.04.2024 - Israelul a anulat un contraatac impotriva Iranului, pe care il planuise duminica dimineața, dupa ce președintele american Joe Biden l-a convins pe premierul israelian Benjamin Netanyahu sa renunțe, in urma unei convorbiri telefonice, scrie Digi24, care face trimitere la presa israeliana. Președintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?