Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joe Biden acordă primul interviu după dezbaterea dezastruoasă cu Trump: Dacă eşuează, candidatura sa va atârna de un fir de aţă (Presă)

Publicat:
Joe Biden acordă primul interviu după dezbaterea dezastruoasă cu Trump: Dacă eşuează, candidatura sa va atârna de un fir de aţă (Presă)

Daca reuseste, nu inseamna ca va fi salvat, dar daca esueaza, candidatura sa pentru un al doilea mandat va atarna de un fir de ata: acorda vineri un interviu considerat cu risc foarte ridicat, chiar daca este inregistrat, relateaza AFP, potrivit News.ro. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biden, primul interviu dupa dezbaterea dezastruoasa cu Trump: ”Eram bolnav. Chiar nu ma simteam bine”

07:50, 06.07.2024 - Presedintele american Joe Biden si-a aparat cu determinare și uneori cu dificultate claritatea mentala și abilitatea de a conduce țara pentru un al doilea mandat, intr-unul dintre cele mai importante interviuri din cariera sa politica, vineri pe ABC, conform AFP. „Nimeni nu este mai calificat decat…

Biden va acorda vineri un interviu de mare risc. Daca rateaza, candidatura lui va atarna „de un fir de ata”

09:25, 05.07.2024 - Daca reuseste, nu va fi salvat, dar daca rateaza, candidatura lui pentru al doilea mandat va atarna intr-adevar doar de un fir de ata: Joe Biden va acorda vineri un interviu foarte riscant, scrie AFP, citata de Agerpres.

Joe Biden a fost examinat de medici, la cateva zile dupa dezbaterea cu Trump (Casa Alba)

00:16, 05.07.2024 - Președintele SUA Joe Biden a fost examinat de medicul sau in zilele de dupa dezbaterea prezidențiala CNN de saptamana trecuta, a declarat Casa Alba pentru CNN, in ciuda faptului ca secretarul de presa al Casei Albe a declarat miercuri ca președintele nu a avut niciun examen medical de la controlul sau…

Biden va acorda primul interviu dupa dezbaterea cu Trump

23:10, 02.07.2024 - Presedintele american Joe Biden va acorda vineri primul sau interviu de la dezbaterea cu rivalul sau Donald Trump, in cursul caruia performanta sa a fost considerata in mare parte dezastruoasa, a anuntat marti ABC News, relateaza AFP. Un prim extras va fi disponibil de vineri, a precizat televiziunea,…

Joe Biden va acorda vineri primul interviu de la dezbaterea sa dezastruoasa cu Trump

23:05, 02.07.2024 - Președintele american Joe Biden va acorda vineri primul sau interviu de la dezbaterea cu rivalul sau Donald Trump, in care performanța sa a fost in mare parte considerata dezastruoasa, a anunțat marți ABC News, citat de Agerpres.

Biden va acorda vineri primul interviu de la dezbaterea sa cu Trump

22:05, 02.07.2024 - Presedintele american Joe Biden va acorda vineri primul sau interviu de la dezbaterea cu rivalul sau Donald Trump, in cursul caruia performanta sa a fost considerata in mare parte dezastruoasa, a anuntat marti ABC News, relateaza AFP.

Joe Biden se reuneste cu familia pentru a discuta despre viitorul sau politic, dupa dezbaterea dezastruoasa cu Trump (NBC)

10:16, 30.06.2024 - Presedintele american Joe Biden se reuneste duminica cu familia sa la resedinta din Camp David pentru a discuta despre campania electorala pentru alegerile din SUA, relateaza NBC, citand cinci surse care cunosc subiectul.

Panica și disperare in Partidul Democrat dupa prestația lui Joe Biden la dezbaterea CNN cu Trump. ”Suntem terminați”. Va fi Biden inlocuit?

07:00, 28.06.2024 - Democrații sunt disperați de performanța de dezbatere a președintelui Joe Biden de joi seara, o emisiune atat de opritoare pe unele intrebari, chiar și in privat, cu privire la daca ar trebui sa ramana...


Ce parere ai despre aceasta stire?