Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jocurile olimpice de iarnă 2018, atacate de un norovirus periculos

Publicat:

Conform POCOG, 19 cazuri noi au fost confirmate duminica dupa-amiaza. Oficialii sud-coreeni au precizat totodata ca, din cele 177 de persoane afectate, 68 si-au venit si au fost scoase din carantina, reluandu-si activitatea in cadrul Jocurilor.

Virusul, care provoaca diaree si varsaturi, a fost detectat cu cateva zile inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor, cand 1.200 de agenti de securitate au fost plasati in carantina, organizatorii apeland la soldati pentru a-i putea inlocui.

Niciun caz de imbolnavire in randul sportivilor nu a fost detectat pana in prezent. O epidemie…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Thomas Bach, impresionat de cercurile olimpice instalate pe Turnul Eiffel

21:05, 12.06.2024 - Presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), Thomas Bach, a declarat miercuri ca a descoperit sambata cercurile olimpice instalate pe Turnul Eiffel, un spectacol "uimitor" cu cateva saptamani inainte de Jocurile de la Paris (26 iulie-11 august), scrie AFP, potrivit Agerpres.

JOCURI DE NOROC Psihologia din spatele atractivitații jocurilor cu Jackpot

18:20, 11.06.2024 - Jocurile cu jackpot, fie ele fizice sau online, au o atracție deosebita asupra jucatorilor din intreaga lume. The post JOCURI DE NOROC Psihologia din spatele atractivitații jocurilor cu Jackpot first appeared on Informatia Zilei .

Elisabeta Lipa a anuntat construirea unei piste olimpice de canotaj pe lacul Pantelimon

13:15, 06.06.2024 - Presedinta Agentiei Nationale pentru Sport, Elisabeta Lipa, a anuntat, miercuri, un proiect privind realizarea unei piste olimpice de canotaj pe Lacul Pantelimon, acolo unde ar vrea sa organizeze in viitor o editie a Campionatelor Mondiale de seniori.Anuntul a fost facut in cadrul unui eveniment prilejuit…

Vladimir Putin, despre armistițiul olimpic in timpul JO de la Paris: Pentru a cere ceva de la altii, trebuie sa respecti tu regulile

23:00, 17.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a lasat sa se inteleaga ca nu va respecta armistitiul olimpic si va continua razboiul din Ucraina pe durata Olimpiadei de vara de la Paris, contrar dorintei omologului sau francez Emmanuel Macron, a relatat AFP, preluata de news.ro.„Aceste principii olimpice, inclusiv…

Percepția asupra jocurilor de cazinou in funcție de zona

21:15, 19.04.2024 - Jocurile de cazinou, cu diversitatea și dinamica lor, au capturat imaginația oamenilor din intreaga lume, dar modul in care sunt percepute și practicate difera semnificativ de la o regiune la alta. De-a lungul timpului, aceste diferențe culturale și legislative au modelat nu doar accesibilitatea jocurilor, ci și popularitatea anumitor tipuri de jocuri sau bonusuri. 

Politico: Ucraina risca sa ramana in intuneric, iar UE fara o sursa vitala de gaze, dupa ce rușii au inceput sa varieze bombardamentele. Care este „scenariul de groaza”

21:35, 18.04.2024 - Ruinele bombardate ale termocentralei Tripilska, din apropierea capitalei ucrainene Kiev - principalul producator de energie electrica pentru milioane de oameni regiunile Kiev, Cerkasi si Jitomir- sunt un simbol al unei schimbari devastatoare care are loc in Ucraina. In ultimele saptamani, Rusia a inceput…

Ciolacu și Ciuca se-nțeleg din priviri

13:11, 04.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu admite ca frizerul nu avea nicio legatura cu domeniul jocurilor de noroc, dar se apara spunand ca nu a știut. ”Nu are profilul”, a spus joi Ciolacu, citat de hotnews.ro. Cu sau fara profil, premierul i-a luat seama insa numai dupa reacția presei fața de aceasta numire, la doua…

Focar de NOROVIRUS la liceul din Timișoara unde elevii și profesorii au ajuns la spital, intoxicați. Cat de periculos este virusul?

09:55, 04.04.2024 - Doctorii din Timisoara au aflat de ce zeci de elevi si de profesori de la Liceul Loga au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara. Trei dintre elevi au iesit pozitivi la Norovirus, care provoaca gastroenterita.


Ce parere ai despre aceasta stire?