Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JO de la Soci. Echipajul masculin de bob, cea mai bună clasare pentru România!

Publicat:

Echipajul masculin de bob doua persoane, format din si , a obtinut, azi, cel mai bun rezultat pentru România în cadrul de iarna de la Soci.

Echipajul masculin de bob dublu al României a terminat concursul pe locul 17, si fiind cronometrati pe parcursul celor patru manse cu timpul total de trei minute, 48 de secunde si 98 de sutimi.

Cele mai bune clasari ale sportivilor români la JO de la Soci erau înaintea acestui rezultat de la bob dublu doua locuri 21, ambele obtinute…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raluca Olaru iși pune „racheta“ in cui: „A venit timpul sa inchei un capitol!“

09:10, 29.06.2024 - Raluca Olaru a spus oficial „stop” carierei sale in tenis, dupa ce nu mai jucase de aproximativ doi ani de zile un meci oficial. Fosta campioana la dublu a turneului de juniori de la US Open a venit cu un mesaj emoționat pe rețelele sociale prin care și-a luat „adio” de la „sportul alb”. La nivel de…

Star Magazin. Maria Dragomiroiu, deranjata de cei care au scris ca onorariul pentru evenimente ar fi dublu. Ce masuri a luat avocata cantareței: „Extrem de suparata” / VIDEO

16:05, 27.06.2024 - Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite interprete de muzica populara din Romania, a fost deranjata de speculații cu privire la onorariul ei. Avocata artistei a acționat pe cale legala și iși dorește ca informațiile vehiculate sa dispara și sa fie inlocuite.

Romania, debut cu victorie la Euro-2024: Selectionerul Ucrainei - Nimeni nu se astepta la acest rezultat. Romania este o echipa buna

20:10, 17.06.2024 - Selectionerul Ucrainei, Serghei Rebrov, a declarat, luni, dupa meciul cu Romania, scor 0-3, ca nimeni un se astepta la acst rezultat, dar el este de parere ca echipa Romaniei este una buna."In mod clar, au existat diferite elemente ale jocului.

Handbal masculin: Dublu caștigator al Champions League, transferat la Dinamo de la Barcelona

11:40, 07.05.2024 - Echipa de handbal masculin a celor de la Dinamo București a anunțat marți transferul brazilianului Haniel Langaro. In varsta de 29 de ani, interul stanga a cucerit de-a lungul carierei doua trofee EHF Champions League alaturi de Barcelona.

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

Un avion al companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența in Romania din cauza unei amenințari cu bomba

12:50, 13.04.2024 - Avionul companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența la București (Romania) din cauza unei alerte cu bomba. Despre acest lucru a relatat Hava Sosyal Medya, informeaza media.az. Publicația precizeaza ca incidentul a fost inregistrat pe cursa TK1766 Varșovia - Istanbul. Echipajul a primit un mesaj…


Ce parere ai despre aceasta stire?