Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jerry Gonzalez, unul dintre cei mai buni trompetiști de jazz din lume, a murit într-un incendiu în Madrid

Publicat:

Jerry Gonzalez, trompetist și percuționist de renume mondial, unul dintre cei mai buni muzicieni din curentul latin jazz, a murit luni, dupa ce locuința sa din Madrid a fost cuprinsa de un incendiu devastator, scrie Agerpres citand EFE. In varsta de 69 de ani, muzicianul newyorkez, locuia intr-o casa din Madrid. Incendiul s-a produs duminica dupa miezul noptii la parterul blocului sau din cartierul central Lavapies, din motive care sunt inca investigate. Primii care au ajuns la fata locului au fost agenti ai politiei nationale, care l-au gasit pe muzician cazut si nemiscat pe podea si in stop…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Confuzie fatala: Un baiat de 13 ani a murit, dupa ce a fost impușcat de poliție in statul New York

17:45, 30.06.2024 - Un baiat in varsta de 13 ani care avea asupra sa o replica de arma de foc „cu aspect realist" a murit dupa ce a fost impușcat de poliție in statul New York, au declarat autoritațile americane.

Frati romani impuscati pe strada, in Spania: unul a murit pe loc, celalat e in stare grava. Atacatorii sunt de negasit

12:35, 14.06.2024 - Doi romani au fost impuscati in Spania in plina strada, sub ochii ingroziti ai martorilor, care au filmat intreaga scena. Unul dintre ei a murit pe loc, iar cel de-al doilea, fratele sau, este in stare grava.

Doi frati romani au fost impuscati pe strada, in Spania: Unul din ei a murit pe loc, celalalt e in coma

12:20, 14.06.2024 - Scene greu de privit au avut loc in Spania, acolo unde doi frati romani au fost impuscati in plina strada, sub ochii ingroziti ai martorilor. Atentie, urmeaza imagini cu un puternic impact...

Reacția fiilor lui Donald Trump: au sarit la gatul justiției imediat dupa aflarea verdictului

07:56, 02.06.2024 - Fiii cei mai mari ai lui Donald Trump au postat imediat pe rețelele de socializare pentru a denunța condamnarea istorica a tatalui lor, joi, in procesul privind banii tainuiți de la New York, informeaza Insider.„Atata rahat”, a scris Donald Trump Jr.

Gigi Becali, in vizorul CSM dupa derapajul la adresa unei judecatoare: „Era de etnie, nu ca denigrez etnia, dar vreau sa zic ca a dat o hotarare…”

14:55, 30.05.2024 - Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a reactionat, joi, in legatura cu declaratiile facute de finantatorul FCSB, Gigi Becali, despre o judecatoare din dosarul privind palmaresul echipei, relateaza News.ro și Prosport.ro. Latifundiarul din Pipera a facut referiri la…

Judecatorii din CSM il pun la punct pe Becali. Depasesc orice limita

14:26, 30.05.2024 - Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii ( CSM ) a reactionat, joi, in legatura cu declaratii facute de finantatorul FCSB, Gigi Becali , despre o judecatoare din dosarul privind palmaresul echipei.  Becali, a afirmat, referitor la o judecatoare din dosarul vizand palmaresul echipei,…

Reacția lui Netanyahu dupa masacrul de la Rafah: O greșeala tragica

23:30, 27.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca atacul aerian in urma caruia zeci de oameni din Rafah au murit a reprezentat „o greșeala tragica”. Cel puțin 45 de persoane din orașul din Gaza au murit in urma loviturii aeriene, noteaza Mediafax.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.


Ce parere ai despre aceasta stire?