Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jennifer Lopez îl vrea înapoi pe Marc Anthony

Publicat:

(43 de ani) vrea sa il paraseasca pe mai tanarul ei iubit, dansatorul (25 de ani), ca sa se intoarca la fostul ei sot, (44 de ani).

Potrivit revistei americane , artista se gandeste serios sa mai dea o sansa casniciei ei de sapte ani cu celebrul cantaret si sa anuleze divortul care ar trebui sa se finalizeze luna aceasta. „Si-a dat seama ca desi relatia cu Casper e distractiva, acesta e mult prea tanar si nu este inca pregatit pentru o casnicie. Ea are inca sentimente pentru Marc si stie…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(galerie foto/video) A ajuns piele și os: Jennifer Lopez l-a dat uitarii pe Ben Affleck și-a plecat intr-o vacanța de vindecare

18:05, 20.06.2024 - Jennifer Lopez este prinsa in mijlocul unui divorț, insa, in loc sa planga, ea se distreaza pe iaht cu prietenii, in pitorescul oraș Positano de pe Coasta Amalfitana, scrie okmagazine.ro .

VIDEO Telenovela 'Bennifer' și alimenteaza speculațiile. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas

02:45, 22.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Cuplul „Bennifer" adancește zvonurile despre divorț. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas, noua producție Netflix

11:30, 21.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean, scrie News.ro. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Te cunosc de undeva, 18 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos. Au facut show pe ritmuri latino: „M-ați cucerit”

22:56, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva. Cei doi au primit provocarea de a se transforma in Jennifer Lopez și Marc Anthony. Au impresionat juriul cu momentul lor.

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Alexia și Dima, duet pasional in pielea lui Jennifer Lopez și Marc Anthony

22:06, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au luat cu asalat scena cu transformarea in Jennifer Lopez și Marc Anthony in semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Cum a aratat „sarutul” de la final.

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

Fiica de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck și-a schimbat numele. S-a tuns scurt și poarta haine de baiat

10:25, 15.04.2024 - Fiica de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck, fosta Seraphina Rose, și-a facut prima apariție oficiala sub un nou nume, Fin, la o slujba de comemorare a bunicului ei, la sfarșitul saptamanii trecute. S-a tuns scurt și poarta haine de baiat.Purtand un costum negru și avand parul tuns scurt, Fin…


Ce parere ai despre aceasta stire?