Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jennifer Lopez este însărcinată. Ce decizie importantă a luat după ce a aflat vestea

Publicat:

Se pare ca vestea ca a ramas insarcinata a iscat mai multe certuri intre si , care i-a spus ca e prea tanar, fapt pentru care in cele din urma artista a luat decizia sa puna punct relatiei lor de doi ani, potrivit libertatea.ro.

Mai mult, o sursa a adaugat ca frumoasa actrita a realizat, in sfarsit, ca ea si Casper nu pot avea un viitor impreuna, iar Jennifer a considerat ca mai bine isi creste copiii singura decat langa Casper. J.Lo mai are doi copii din casnicia cu , gemenii Max si Emme.

CITESTE SI: Dezvaluiri despre ADOLESCENTA lui Jennifer…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Curtea de Apel Constanta, decizie importanta legata de exproprierile de la Mihail Kogalniceanu (DOCUMENT)

17:00, 20.06.2024 - Magistratii Sectiei de Contencios administrativ si fiscal a Curtii au ajuns la concluzia ca actiunea deschisa in justitie pentru anularea HG care a stabilit exproprierile si sumele necesare ar fi fost formulata prea tarziu si au respins o.Hotararea de Guvern prin care au fost stabilite exproprierile…

Alexander Zverev, decizie importanta dupa finala pierduta la Roland Garros

12:20, 12.06.2024 - Alexander Zverev a fost aproape de caștigarea primului sau titlu de Grand Slam, dar a fost invins de Carlos Alcaraz in finala Roland Garros 2024. Obosit dupa turneul de la Paris, germanul s-a retras de la competiția „ATP 250” de la Stuttgart.

Cum a aflat Anca Molnar ca are cancer. Prietena ei, Alina Radi, dezvaluiri cutremuratoare: “Am inceput sa plangem amandoua. Nu știa mai nimeni” EXCLUSIV

18:40, 11.06.2024 - Vestea ca celebrul make-up artist Anca Molnar s-a stins din viața la 35 de ani a indoliat showbizul romanesc. Multe vedete care au colaborat cu Anca nu-și revin din șoc. Una dintre prietenele sale a acordat un interviu, in exclusivitate pentru Playtech-Știri, despre cum s-au cunoscut și ce marturisire…

Decizie radicala. O importanta companie financiara pleaca din Romania dupa 20 de ani

17:15, 22.05.2024 - BRD Finance IFN, parte a Grupului BRD și activa pe piața din Romania de 20 de ani, este in proces de vanzare a intregului sau portofoliu de credite și intenționeaza sa iși inceteze activitatea, conform unui raport publicat de BRD.

Dezvaluiri dureroase despre Kate Middleton. Este din ce in ce mai greu pentru Printesa de Wales, copiii sunt ingrijorarea ei: „Un iad”

13:06, 21.05.2024 - Vestea conform careia Prințesa de Wales sufera de cancer a facut inconjurul lumii. Din pacate, in ultimele luni au aparut noi dezvaluiri dureroase despre Kate Middleton, surse apropiate spunand ca este din ce in ce mai greu pentru Printesa de Wales, iar copiii sunt ingrijorarea ei permanenta. Au aparut…

Te cunosc de undeva, 18 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos. Au facut show pe ritmuri latino: „M-ați cucerit”

22:56, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva. Cei doi au primit provocarea de a se transforma in Jennifer Lopez și Marc Anthony. Au impresionat juriul cu momentul lor.

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

OMV Petrom s-a retras de pe o piața importanta fara a da explicații: cum va afecta aceasta decizie proiectul Neptun Deep

10:40, 30.04.2024 - Producatorul de titei si gaze OMV Petrom se retrage din Georgia, arata raportul trimestrial transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Compania nu precizeaza nici cand si nici de ce a luat aceasta decizie si nici in ce consta de fapt retragerea.


Ce parere ai despre aceasta stire?