Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jennifer Lopez, cu soacra la filmari

Publicat:

Filmare cu peripetii. a trecut printr-o mare spaima in timp ce se afla cu iubitul, , si mama lui, pe o plaja din Florida.

Diva filma un nou videoclip, cand au zburat gloante in apropiere.

(43 de ani) a filmat duminica videoclipul celei mai noi piese, "", in , Florida. Ea a venit la filmari impreuna cu mult mai tanarul ei iubit, dansatorul (26 de ani), si mama acestuia, Shauna, care este foarte apropiata de varsta ei.

"Soacra" o imita in stilul vestimentar, ba chiar se si recomanda cu numele…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Un cunoscut rapper a fost impușcat in timp ce iși sarbatorea ziua de naștere

19:36, 24.06.2024 - Rapperul Julio Foolio a fost impușcat mortal in Florida. Anunțul a fost facut de avocatul sau. Incidentul a avut loc in duminica in parcarea unui hotel, scrie Mediafax.Poliția a anunțat ca patru persoane au fost vizate de focuri de arma intr-o parcare de hotel.

Jennifer Lopez a anulat pe neașteptate un turneu in SUA: „Sunt complet bolnava de inima” VIDEO

10:40, 02.06.2024 - Jennifer Lopez și-a anulat turneul nord-american din 2024, au confirmat reprezentanții Live Nation. Turneul urma sa inceapa pe 26 iunie in Orlando, Florida, și sa se incheie la Houston, pe 31 august.

Scandal conjugal la Siret. Soacra și-a scos ginerele afara din casa cu ajutorul Poliției in ciuda opoziției fiicei sale

17:05, 01.06.2024 - La data de 31 mai ora 21.28, Poliția orașului Siret a fost sesizata la 112, de catre o localnica ca ginerele sau face scandal la domiciliu și a agresat-o pe fiica sa, de 34 ani, din orașul Siret. Polițiștii au stabilit ca femeia de 34 de ani este casatorita și are  trei copi. Din verificari […] The…

Panica la bordul unui avion Spirit Airlines, dupa ce pasagerilor li s-a spus sa se pregateasca pentru „o aterizare de urgența pe apa”

10:16, 29.05.2024 - Avionul zbura duminica din Jamaica spre statul american Florida, cand pasagerilor li s-a spus sa se pregateasca pentru o posibila oprire pe apa, dupa ce aeronava a fost intoarsa din drum din cauza unei aparente probleme mecanice, a declarat o pasagera pentru CNN și USA Today.Avionul Airbus, care se…

VIDEO Sean Kingston și mama sa, acuzați de furt și frauda, arestați dupa ce poliția a descins la vila cantarețului din Florida

14:25, 24.05.2024 - Cantaretul Sean Kingston a fost arestat in California, la cateva ore dupa o descindere a politiei la vila sa din Florida, in timpul careia a fost arestata si mama sa, relateaza BBC, scrie News.ro.

Inter Miami si Messi, eliminati in semifinalele Ligii Campionilor Concacaf

15:35, 11.04.2024 - Invinsa cu 2-1 la Fort Lauderdale (Florida) in prima mansa, Inter Miami trebuia sa intoarca rezultatul pentru a trece de CF Monterrey si a ajunge in semifinalele Ligii Campionilor Concacaf (America de Nord, Centrala si Caraibe), scrie news.ro .

„Am ajuns sa-mi spuna poliția sa-i dau 10.000 de lei sa scap de el”. O clujeanca nu poate locui in propria casa din cauza fostului soț-„vanator de zestre”

13:50, 08.04.2024 - Acum 12 ani Elena l-a cunoscut pe cel ce urma sa-i devina soț, la munca, in strainatate. S-a casatorit din dragoste, deși el nu avea niciun bun material. Ani mai tarziu, clujeanca este nevoita sa stea in chirie, deși are o casa in cartierul Manaștur. Fostul soț, un abuzator, locuiește liniștit in casa…


Ce parere ai despre aceasta stire?