Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jennifer Garner, atac la adresa lui Jennifer Lopez. Cu ce a suparat-o fosta iubita a sotului sau: "Este foarte suparata..."

Publicat:

a reusit sa o supere pe actuala sotie a lui . nu i-au picat bine declaratiile pe care diva latino le-a facut la adresa sotului ei, pe care l-a catalogat drept prima iubire adevarata din viata ei .

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Ben Affleck și-a petrecut Ziua Tatalui cu fosta soție, in timp ce J.Lo i-a facut dedicații pe Instagram

18:55, 18.06.2024 - Lucrurile se complica in mariajul lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, unul in care fosta nevasta a actorului, Jennifer Garner, este din ce in ce mai prezenta, in ultimul timp, scrie okmagazine.ro .

Acuze extrem de grave la adresa lui Hunter Biden: fosta iubita spune ca barbatul consuma cocaina crack cu noaptea-n cap!

09:46, 06.06.2024 - Hunter Biden se afunda in problemele cu legea. Fosta iubita a depus marturie in procesul penal in care procurorii incearca sa demonstreze ca fiul președintelui american Joe Biden a mințit in legatura cu dependența sa pentru a cumpara ilegal o arma. Zoe Kestan a spus in fata Instantei cum Hunter Biden…

Maria Lungu a izbucnit, dupa ce a fost calcata pe nervi de ultimele acuzații! Fosta iubita lui Cristian Marinescu de la Mireasa, atac dur la adresa lui?!: ”E vai de capul tau”

21:10, 22.05.2024 - Maria Lungu continua scandalul! Fosta iubita a lui Cristian Marinescu a revenit cu noi acuzații dure și un mesaj tranșant, dupa ultimele declarații despre ea. A fost ferma și a spus ca este pregatita sa faca dezvaluiri uluitoare. Iata ce declarații a facut, dupa ce a fost calcata pe nervi!

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevaratul motiv pentru care ar fi venit in emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Sa se vindece de...” / VIDEO

20:11, 15.05.2024 - Antonia a fost pusa la zid de Andrada, dar nu s-a lasat intimidata de acuzațiile grave! Fosta concurenta ar fi aflast informații compromițatoare despre iubita lui Cristian Marinescu, pe care le-a facut publice in cadrul emisiunii. Iata cum se apara Antonia și care ar fi adevarul!

Cum l-a pus la punct Babs pe un barbat casatorit, care i-a facut avansuri. Fosta iubita a lui Dorian Popa, reacție incendiara: ”Sa ii dau...” / FOTO

23:16, 26.04.2024 - Deși este o femeie sigura, se pare ca barbații au un drum de parcurs pana sa ajunga la inima lui Babs! Fosta iubita a lui Dorian Popa se lasa greu, iar cand primește mesaje din partea barbaților casatoriți, nu ezita sa le raspunda pe masura. Iata cum l-a pus la punct un barbat, care i-a facut avansuri!

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Cum a fost surprinsa Irina Tanase, fosta iubita a lui Liviu Dragnea, in weekend. Felicitarile au venit imediat: „Casa de piatra!”

19:21, 08.04.2024 - Impecabila din toate punctele de vedere, radiind de fericire, Irina Tanase a trait momente emoționante in weekendul ce abia s-a incheiat. Cum a fost surprinsa fosta iubita a lui Liviu Dragnea, felicitarile nu au lipsit. Un cuplu controversat A pașit sub lumina reflectoarelor, devenind cunoscuta in intreaga…


Ce parere ai despre aceasta stire?