Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jaf ca în filme în Londra. Bărbaţi înarmaţi cu săbii și cuţite au atacat un magazin de ceasuri - VIDEO

Publicat:

Mai mulți barbați înarmați cu sabii, macete și cuțite au atacat magazinul Chronext, de pe strada Fleet, din Londra.

Atacatorii, îmbracați complet în negru și cu fețele acoperite, s-au folosit de scutere pentru a sparge ușa de la intrare, iar apoi au fugit cu o prada în valoare de mii de lire sterline.

&"Am vazut cinci scutere în exteriorul magazinului, dar și unul în interior. Cel puțin trei inși pazeau intrarea în magazin. Au ieșit cu mai multe bagaje și s-au îndreptat spre Curtea de Justiție, ridicând pumnii…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac violent in Londra: Doi barbați s-au luat la bataie in plina zi, folosind cuțite de vanatoare

11:06, 26.06.2024 - Doi barbați, ambii imbracați in haine complet negre, au fost vazuți atacandu-se reciproc cu cuțite de vanatoare „Rambo” in jurul orei 13.50, luni, pe Cadoxton Avenue din Tottenham, in nordul Londrei.

Ca-n Vestul Salbatic: Un barbat si un copil, atacati pe strada de patru barbati beti, inarmati cu bate si furci, in Brașov

16:40, 13.06.2024 - Scandal violent, in strada, in județul Brașov, unde un barbat și un adolescent de 16 ani au fost atacați de patru indivizi inarmați cu bate și furci. Atacatorii erau sub influența alcoolului, iat totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi.

Cutremur imens in lumea sportului: Balonul de Aur al lui Diego Maradona a fost sechestrat de justiție

18:41, 05.06.2024 - Curtea de Apel din Versailles a hotarat miercuri sechestrarea si interzicerea vanzarii Balonului de Aur acordat lui Diego Maradona in 1986. Furat si apoi gasit la Paris, acesta urma sa fie vandut la licitatie. Prin urmare, licitatia a fost anulata, relateaza L'Equipe.

Procurorul general cere anchetarea judecatorilor care i-au eliberat pe cei trei barbați acuzați de crima de la Padina, fiii vrajitoarei Sidonia

15:01, 04.06.2024 - Procurorul general Alex Florenta a sesizat marti Inspectia Judiciara si solicita cercetarea a doi judecatori de la Curtea de Apel Ploiesti care i-au eliberat din arest preventiv pe cei trei barbati acuzati de crima de la Padina, fiii vrajitoarei Sidonia.

Banca Transilvania și lupta cu Fiscul

07:10, 24.05.2024 - Banca Transilvania continua lupta cu Fiscul pentru impozitul pe caștigul excepțional din achiziția Volksbank. Banca Transilvania (BT) nu cedeaza in fața Agenției Naționale de Administrare Fiscala (ANAF) in ceea ce privește impozitarea caștigului excepțional rezultat din achiziția Volksbank in 2015.…

Bataie cu sabii, topoare, cuțite și macete, in Roșiorii de Vede. 11 barbați au fost reținuți

23:05, 19.05.2024 - Unsprezece barbați cu varste intre 18 și 59 de ani, din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au fost reținuți in pentru infracțiuni de tulburare a liniștii publice, incaierare și amenințare.

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.


Ce parere ai despre aceasta stire?