Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Cristian Harhătă l-a inspirat pe Bordea cu replici de curtat o femeie: „Au tentă sexuală”

Publicat:

a reușit sa faca ce nu a mai facut nimeni pe scena iUmor! Omul care știe cum sta treaba cu horele și distracția a adus in a treia ediție a celui mai nou sezon o nebunie totala. a recunoscut ca va folosi versurile acestuia ca replica de agațat pe Instagram.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona Brezoianu s-a casatorit civil cu Andrei Lucian Alexandru. Imagini de la eveniment, unde mireasa a purtat rochie scurta și teniși

16:25, 22.06.2024 - Ilona Brezoianu s-a casatorit civil Andrei Lucian Alexandru. Actrița a spus marele DA in fața ofițerului Starii Civile, la Primaria Sectorului 4 din București. Nunta in familia postului de televiziune Antena 1. Ilona Brezoianu, actrița și prezentatoare a matinalului de weekend de la Antena 1, s-a casatorit…

Bogdana de la Mireasa, sezonul 8, sufera dupa presupusa desparțire de Liviu? „O femeie forțata sa fie puternica...”. Fosta concurenta, un nou mesaj cu subințeles / FOTO

23:16, 05.06.2024 - Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, nu ar mai forma un cuplu. Zvonurile nu au aparut, evident, de nicaieri, asta dupa ce fanii au observat ca și-au șters pozele de cuplu, iar fosta concurenta posteaza mai mult citate prin care da de ințeles ca este singura.

Cum arata Ela de la Mireasa sezonul 4 dupa ce a ales sa iși puna acid hialuronic in buze. Imaginea publicata de soția lui Petrica i-a surprins pe fani: "Sunt maxim..." / FOTO

20:56, 28.05.2024 - Recent, soția lui Petrica Nemes a ales sa faca o schimbare la nivelul feței. Ela, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 4, a decis sa iși puna acid hialuronic in buze. Imaginea publicata recent de tanara pe pagina personala de Instagram a strans sute de like-uri.

Ana Maria Margean muncește pentru „Romanii au talent”, emisiunea pe care a caștigat-o in 2021. Ce rol are in sezonul 14

14:36, 16.05.2024 - Ana Maria Margean revine la „Romanii au talent”, emisiune pe care a caștigat-o in anul 2021, dar nu in postura de concurent sau de invitat. Ea muncește pentru sezonul 14, tanara prezinta in exclusivitate materiale din culise pe pagina oficiala de Instagram a show-ului de la Pro TV. Sute de concurenți…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Valcan cum nu i-ai mai vazut

20:25, 05.05.2024 - Alina Pușcaș și Radu Valcan participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Romanul este poet, dar inainte de toate el s-a nascut campion” cei doi prezentatori ies din postura sobra și dau dovada de mult umor și autoironie.

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Teodora Strezea vine cu ordinea și disciplina. Catalin Bordea: „A fost foarte rigid, la obiect”

21:05, 07.04.2024 - Teodora Strezea are 21 de ani și este polițista. A venit la iUmor, deoarece considera ca: „Tot timpul am fost bufonul locului”. Marian Godina i-a dat curaj sa se expuna in fața publicului.


Ce parere ai despre aceasta stire?