Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor sezonul 14, 11 martie. Marian Mihăilă a imitat-o perfect pe Dana Budeanu: „Eram sigură că schimbă piciorul”

Publicat:

Celebru pe TikTok pentru clipurile in care o imita pe , concurentul a venit pe scena iUmor, sezonul 14, pentru a-și arata afinitatea fața de „credințele” creatoarei de moda. Iata daca replicile memorabile i-au adus succesul concurentului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona Brezoianu s-a maritat in fusta scurta și teneși

10:50, 24.06.2024 - Nonconformista actrița Ilona Brezoianu a spus marele „DA” intr-o ceremonie civila  plina de originalitate. Cunoscuta actrița și prezentatoare a matinalului de weekend de la Antena 1 s-a casatorit cu Andrei Lucian Alexandru intr-un eveniment discret, dar plin de farmec și autenticitate. Evenimentul a…

Madalina Mihai a caștigat a caștigat marele premiu și trofeul in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Ești foarte sigura pe tine, nu ți-am simțit emoțiile”

12:50, 27.05.2024 - Madalina Mihai, al carei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul sa-i acorde votul de incredere, ci și publicul, care nu a ramas indiferent la prestația acesteia pe parcursul intregului sezon, a caștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

Cu ce se ocupa Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurenta este virala pe TikTok și a plecat intr-o vacanța de vis / FOTO

11:15, 13.05.2024 - Adina Miuleasa a intrat in casa Mireasa cu gandul ca va cunoaște pe cineva și iși va face o familie. Lucrurile nu au stat așa, dar se pare ca fosta concurenta este mai fericita ca niciodata chiar daca este in continuare singura. Tanara a plecat de curand și in vacanța in Dubai și s-a distrat pe cinste,…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

23:01, 05.05.2024 - Doina Teodoru participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mai bine o zi vultur decat o viața gaina”, actrița o interpreteaza pe Dana Budeanu.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Valcan cum nu i-ai mai vazut

20:25, 05.05.2024 - Alina Pușcaș și Radu Valcan participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Romanul este poet, dar inainte de toate el s-a nascut campion” cei doi prezentatori ies din postura sobra și dau dovada de mult umor și autoironie.

Barbatul celebru și insurat din Romania de care Dana Budeanu e fascinata: “E frumos rau de tot in realitate”. Cum a reacționat soția lui

19:20, 03.05.2024 - Cunoscuta pentru modul direct și onest in care iși exprima opiniile, fara sa țina cont de reacțiile pe care le poate isca, a facut o dezvaluire surprinzatoare. Dana Budeanu este fascinata de un barbat celebru și insurat din Romania. Vedeta a avut multe cuvinte de lauda la adresa lui. Reacția soției…

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Teodora Strezea vine cu ordinea și disciplina. Catalin Bordea: „A fost foarte rigid, la obiect”

21:05, 07.04.2024 - Teodora Strezea are 21 de ani și este polițista. A venit la iUmor, deoarece considera ca: „Tot timpul am fost bufonul locului”. Marian Godina i-a dat curaj sa se expuna in fața publicului.


Ce parere ai despre aceasta stire?