Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iuliana Tudor are PROPRIA linie vestimentară! Vezi cât de bine arată în CREAŢIILE ei! FOTO

Publicat:

Colaborarea indelungata intre si i s-a materializat intr-o linie vestimentara in dulcele stil clasic.

"Mi-a placut foarte tare ideea acestui shooting, mai ales pentru ca am parasit studioul foto, iar sedinta s-a desfasurat in aer liber. Nu am intruchipat nici un personaj, am avut liberatea de a-mi interpreta propria personalitate. Am fost si puternica, dar si fragila, matura dar si copilaroasa. Sunt niste fotografii care ma reprezinta, in aceasta perioada din viata mea", a declarat , care a realizat un shooting pentru…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat și-a ucis parinții dupa ce nu a vrut sa ii mai ofere bani. Cei doi au fost macelariți in propria locuința

17:10, 25.06.2024 - Doi batrani in varsta de 70 și 75 de ani și-au gasit sfarșitul in mod tragic. Fiul lor i-a ucis cu sange rece dupa ce ei au refuzat sa-i mai dea bani, fiind plin de datorii. Barbatul a fost cel care a alertat poliția, iar in urma interogatoriului și-a recunoscut fapta grava pe care a comis-o.

Procesul electoral a intrat in linie dreapta

13:40, 05.06.2024 - ■ in județul Neamț au ajuns 2.508.657 buletine care cantaresc 18 tone ■ pe listele electorale permanente  sunt inscriși 455 de mii de nemțeni, care vor vota in 490 secții de vot ■ 3243 de nemțeni și-au facut vize de flotant pentru a-și exprima opțiunea intr-o anume localitate Au mai ramas exact patru…

Brand celebru, acuzat ca a integrat camașa tradiționala din marginimea Sibiului in propria colecție. „Cereți sa scoata piesele”

17:00, 03.06.2024 - Un brand celebru este acuzat ca a integrat in propria colecție o piesa care copiaza camașa tradiționala din marginimea Sibiului. Comunitatea „La blouse roumaine” face apel ca pastratorii tradițiilor sa fie uniți și sa ceara companiei scoaterea din colecție a piesei pentru care nu a primit acord.

Putin a insarcinat un politolog de linie de dura sa studieze cum poate fi descurajat nuclear Occidentul

20:15, 10.05.2024 - Vladimir Putin l-a reangajat Serghei Karaganov, un politolog de linie dura care a militat anterior pentru ca Rusia sa intreprinda un atac nuclear preventiv impotriva Europei pentru a „testa hotararea NATO ”, relateaza Daily Mail.

El e Bogdan, tanarul veterinar care a fost gasit mort in propria mașina, pe o strada din Pitești! S-a stins din viața din cauza depresiei / FOTO

12:55, 09.05.2024 - Cine este Bogdan, tanarul veterinar care a fost gasit mort in propria lui mașina, chiar in apropierea locului de munca, pe o strada din Pitești. Primele informații arata ca barbatul s-a stins din viața din cauza depresiei.

Noua linie turistica a Mocaniței Huțulca, pana la Manastirea Moldovița, se deschide vineri

12:05, 24.04.2024 - O noua linie a Mocaniței Huțulca de la Moldovița va lega Manastirea Moldovița de pitorescul traseu al trenulețului pe linie ingusta din Bucovina, incepand de vineri, 26 aprilie. Noua cale ferata, cu o lungime de peste 5 km, va face legatura intre comunele Vatra Moldoviței și Moldovița pe un traseu ...

Descoperire macabra in Galati. O batrana a fost gasita batuta, strangulata si injunghiata in propria casa

14:00, 14.04.2024 - Polițiștii din Galați au declanșat o ancheta pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați coordoneaza cercetarile in acest caz, dar pana acum nu a fost identificat un suspect.

Iohannis: Reprezentarea tarilor din Flancul Estic in conducerea NATO, o aspiratie legitima. Sunt in prima linie

11:35, 10.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a subliat in cadrul eventimentului pentru aniversarea a 20 de ani de la addderarea la NATO ca tarile din Flancul Estic se afla in „prima linie aliata de descurajare si aparare”, argumentand necesitatea unui reprezentant in fruntea alianței.


Ce parere ai despre aceasta stire?