Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iulia Albu, mesaj neașteptat pentru Marian Prisacaru, la scurt timp de la eliminarea din competiție: „Depinde doar de tine”

Publicat:

și au parasit competiția „Dancing on Ice - Vis in doi” in cea de-a treia ediție a show-ului. Iata ce mesaj neașteptat a publicat vedeta la scurt timp de la eliminare din emisiune.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Octavin Popescu, operat de urgența. Ce mesaj a transmis fotbalistul de la FCSB la scurt timp dupa intervenție: „Ne vom revedea” / FOTO

21:25, 03.06.2024 - Octavian Popescu a trecut printr-o operație dificila și va avea nevoie de recuperare o perioada indelungata. Mijlocașul de la FCSB este internat la o clinica din Belgia, acolo unde a avut loc intervenția, urmand fie pe pauza timp de șase saptamani.

Au sau nu pisicile memorie de elefant? Ce iși amintesc, de fapt, felinele și de ce depinde acest proces cognitiv

21:06, 03.06.2024 - Felinele pot vedea in condiții de intuneric și pot auzi sunete de inalta frecvența care sunt inaccesibile pentru oameni și au, de asemenea, un simț excelent al mirosului, gustului și auzului. Dar, ce mulți nu știu, este faptul ca pisicile au și o memorie foarte buna. Cat dureaza, de fapt, memoria pentru…

Xtra Night Show. Care este relația dintre Catalin Botezatu și tatal sau. Ce mesaj a transmis designerul: „Am fost intr-o competiție”

10:46, 15.05.2024 - Catalin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din Romania, a vorbit despre relația cu parintele sau. De-a lungul anilor nu au fost apreciați, iar diagnosticul crunt pe care l-au primit amandoi, i-a facut sa devina mai uniți.

Ce a postat Alexandru Sautner in mediul online, dupa eliminarea Iuliei Creanga de la Chefi la cuțite. Ce mesaj a transmis juratul

16:05, 09.05.2024 - Chef Alexandru Sautner a facut o postare emoționanta pe contul de Instagram, dupa eliminarea Iuliei Creanga din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul a ramas cu doar trei concurenți in echipa.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat dupa ce a semnat cu Pro TV: La intoarcere ne așteapta o noua era in care sunt sigur ca vom fi super fericiți

17:35, 24.04.2024 - Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat dupa ce a semnat cu Pro TV: La intoarcere ne așteapta o noua era in care sunt sigur ca vom fi super fericițiFlorin Dumitrescu, Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu au luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand au anunțat ca revin la Pro TV. Cei trei chefi…

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.


Ce parere ai despre aceasta stire?