Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îţi lingi degetele de plăcere! Purcel în vacanţă, un preparat delicios cu vin rose şi nucşoară

Publicat:

A mai ramas foarte putin timp pâna când ne vom bucura din plin de vacanta si de compania celor dragi, motiv pentru care Vladutz, bucatarul de la "Neatza", va propune sa gatiti purcel în vacanta, un preparat delicios, cu vin rose si nucsoara.

Ingrediente:

- Ceafa de porc
- Cârnaciori de casa
- Usturoi
- Chimen
- Piper
- Sare
- Cimbru
- Ulei de masline
- Vin rose

Ingrediente necesare pentru garnitura:

- Cartofi
- Sos bechamel
- Cascaval
- Nucsoara
- Sare

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca

09:41, 13.06.2024 - Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca. Castraveții murați sunt delicioși, insa trebuie preparați cu mare grija pentru a avea gustul mult dorit. Nu e complicat sa faci muraturi daca cunoști anumite reguli de baza. Iar daca te intrebi cum se mureaza castraveții, iata rețeta…

Dorada in crusta de sare la cuptor

00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…

Sorin Bontea a dezvaluit secretul! De ce sunt atat de speciale sarmalele bucatarului: ingredientul care le da savoare

10:01, 30.05.2024 - Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomanda un truc simplu dar eficient: adaugarea unui strat de costița afumata intre straturile de sarmale din oala de gatit. Acest ingredient confera sarmalelor o aroma intensa și un gust deosebit, care va surprinde și incanta…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

AGRO-ARDEAL vine cu cel mai mic preț la carnea proaspata de porc! Sunt singurii din județ care abatorizeaza porc romanesc

16:05, 22.04.2024 - Va doriți ca de Paște sa pregatiți bunatați una și una, din carne proaspata de porc? Ei bine, magazinele Agro-Ardeal au scazut prețurile, inainte de sarbatorile pascale, la o mulțime de produse, de la pulpa de porc, ceafa cruda de porc și pana la oase garf, crude sau afumate. Agro-Ardeal, singura firma…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?