Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Italia respiră - Cel mai redus bilanţ în ultimele 4 luni

Publicat:

In ultimele 24 de ore in Italia s-au inregistrat numai sase decese provocate de noul coronavirus, cel mai redus bilant al victimelor dupa 28 februarie, numarul total al deceselor asociate COVID-19 de la inceputul epidemiei ajungand in aceasta tara la 34.744, conform italiene, relateaza luni agentia EFE potrivit Agerpres. Tot in ultimele 24 de ore au fost confirmate in Italia 126 de noi cazuri de COVID-19, dintre care 78 in regiunea Lombardia, totalul imbolnavirilor ajungand astfel la 240.436.

Continua de asemenea scaderea numarului pacientilor internati la terapie…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Redenumirea aeroportului din Milano dupa Silvio Berlusconi strarnește revolta in Italia: „Ce urmeaza, Bunga Bunga Airlines?”

14:00, 09.07.2024 - O petiție lansata de grupul de stanga Tinerii Democrați din Lombardia, prin care se cere autoritaților sa revina asupra deciziei de redenumire a aeroportului din Milano, a ajuns luni la peste 16 000 de semnaturi, in timp ce figurile opoziției au denunțat inițiativa guvernului.

Sportiv infectat cu Covid-19 inaintea Turului Frantei

09:31, 28.06.2024 - Ciclistul sloven Tadej Pogacar, marele favorit al Turului Frantei, a dezvaluit joi a fost infectat cu Covid-19 in urma cu zece zile, asigurand insa este "complet refacut" in vederea participarii la cursa care va debuta sambata la Florenta (Italia), unde virusul este din nou in capul tuturor, scrie AFP."M-am…

Audi Q5 cautat de autoritațile din Italia, descoperit in Borș I

11:01, 03.06.2024 - Politistii de frontiera din Borș I au depistat, un cetațean R.Moldova, care a incercat sa treaca frontiera cu un autoturism, estimat la aproximativ 20.000 de euro, cautat de autoritațile din Italia.

Alexandra Pacuraru, amenda pentru „subminarea increderii in Ucraina”

19:36, 23.04.2024 - Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat, marti, cu o amenda de 10.000 de lei postul Realitatea Plus pentru incalcarea legislatiei audiovizuale referitoare la informare corecta, impartialitate si echilibru prin adoptarea unor pozitii care ar submina increderea in Ucraina si ucraineni. Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?