Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ISU, precizări după deratizarea din Școala 133: 'Nu au fost depășite pragurile de alarmare'

Publicat:

Un numar de 15 copii au fost transportați la spital dupa deratizarea din Școala 133 din Capitala, iar in urma masuratorilor efectuate de echipele de specialitate s-a constatat ca nu au fost depașite pragurile de alarmare, anunța MEDIAFAX.

Pana in acest moment au fost transportati 15 copii la spital: 13 la și 2 .

Citește și: Solicitare urgenta catre ! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru

„In urma masuratorilor efectuate de echipajul CBRN nu au fost depasite pragurile de alarmare”, transmite ISU București-Ilfov.

La randul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Furtuna a facut prapad in Capitala și in localitațile din jur: Pompierii ISUBIF intervin in mai multe zone

16:55, 08.06.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod portocaliu de furtuna valabila in Capitala și in mai multe localitați din județul Ilfov. ISU București Ilfov a emis un mesaj Ro-Alert. „Evitați deplasarile și luați masuri de adapostire și autoprotecție”, se arata in mesaj.

Un Infiniti și un Ford, facute praf pe o strada din capitala: Una dintre șoferițe și un minor, transportați la spital

20:50, 30.05.2024 - Un accident grav a avut loc astazi pe strada Uzinelor din capitala. Potrivit oamenilor legii impactul a avut loc intre 2 automobile. In urma coliziunii una din șoferițe și pasagerul minor al acesteia au fost transportați la spital.

FOTO Langa noi: Accident cu cinci raniți, la Suceava. Un copil de 8 ani se afla printre cei transportați la spital

14:35, 07.05.2024 - FOTO Langa noi: Accident cu cinci raniți, la Suceava. Un copil de 8 ani se afla printre cei transportați la spital Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Suceava, maior Alin Galeata, un accident rutier, cu un autoturism rasturnat in afara parții carosabile, s-a inregistrat pe raza localitații Roșiori.…

Șase mașini, grav avariate dupa un accident in lanț in capitala: Doua persoane, transportate la spital

11:35, 29.04.2024 - Doua persoane au fost transportate la spital in urma unui grav accident produs in aceasta dimineața, pe strada Doina din capitala. Potrivit oamenilor legii in accident au fot implicate 6 unitați de transport.

Val de imbolnaviri in Capitala: camerele de garda ale spitalelor pentru copii raporteaza sute de prezentari pe zi

08:05, 21.04.2024 - Spitalele de pediatrie din București consulta zilnic cateva sute de copii care se prezinta la camerele de garda cu infecții respiratorii acute, probleme digestive sau scarlatina.La Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti ajung chiar si 500 de copii in 24 de ore.

Un adult si patru copii, posibil intoxicati cu dioxid de carbon, transportati la spital, in Cluj

21:00, 18.04.2024 - Un adult si patru copii, posibil intoxicati cu dioxid de carbon, transportati la spital, in ClujO femeie si patru copii, cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani, au fost transportati, joi seara, la spital de catre echipaje medicale din Cluj.

Incendiu devastator – doi oameni au murit deja, alții sunt la spital

19:16, 13.04.2024 - Incendiu puternic la un bloc de 8 etaje din Capitala. Doua persoane au murit, dupa ce focul a cuprins etajele 7-8. Un copil a suferit un atac de panica, iar alte trei persoane au fost deja transportate la spital. Incendiul a izbucnit la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Sectorul 3, informeaza…

Un medic de la Institutul CC Iliescu din Capitala a murit in spital

20:55, 12.04.2024 - Un medic de 59 de ani de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare CC Iliescu de pe șoseaua Fundeni din București a fost gasit mort, vineri, 12 aprilie, in unitatea sanitara, relateaza agenția News.ro.Barbatul, care se afla la serviciu, a fost gasit inconstient de colegi. In pofida eforturilor, medicul…


Ce parere ai despre aceasta stire?