Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Istoricul rus Ghennadi Tiundeşev : Putin conduce în stilul lui Batu Han, primul conducător al Hoardei de Aur

Publicat:

conduce in stilul lui , primul conducator al Hoardei de Aur, iar Duma de Stat are un rol asemanator celui indeplinit de Kurultai, consiliul militar si politic al mongolilor, spune un cunoscut istoric rus.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

China il acuza pe Zelenski de minciuna: 'Nu este stilul diplomatiei chineze!'

20:10, 03.06.2024 - China a dezmintit luni faptul ca „face presiuni'' asupra anumitor tari pentru ca acestea sa nu participe la Summitul privind pacea din Ucraina, ce va fi organizat in Elvetia, asa cum a afirmat presedintele ucrainean la finalul saptamanii trecute.

Ucraina a devenit un adevarat teren de testare a roboților de lupta pentru cele doua armate. Cine conduce in aceasta cursa?

15:00, 03.06.2024 - Președintele Volodimir Zelenski iși pune speranțele intr-o armata de roboți experimentali pentru a invinge invazia lui Vladimir Putin. Cel puțin 21 dintre roboții testați pe linia frontului sunt „codificați in conformitate cu standardele NATO”, spun oficialii de la Kiev.

Pericolele „perfide” ale postului. Nutriționist: „Nu recomand modernismele precum pateul vegetal”

23:26, 17.04.2024 - Profesorul Nicolae Hancu, co-coordonatorul Centrului Național de Competențe in Stilul de Viața Sanatos, atrage atenția ca produsele de post pot fi nocive pentru sanatate daca le gatim intr-un mod nesanatos. El nu recomanda „modernismele nutriționale” precum pateul sau carnea vegetala.

3 metode inovative prin care poți stimula sistemul imunitar

13:15, 16.04.2024 - Sanatatea organismului este protejata și susținuta de catre scutul natural pe care acesta il creeaza și il intarește constant in așa fel incat sa țina la distanța factorii de risc. Sistemul imunitar funcționeaza ca o bariera de protecție in fața microorganismelor periculoase și a celulelor afectate,…

Rusia isi va lansa astazi racheta Angara de pe cosmodromul Vostocini: O premiera si un test pentru ambitiile spatiale ale lui Putin

09:25, 09.04.2024 - Prima lansare a rachetei spatiale Angara A5 de pe cosmodromul rusesc Vostocini va avea loc astazi, a anuntat agentia spatiala de stat Roscosmos, in ceea ce ar putea fi o piatra de hotar pentru ambitiile spatiale ale presedintelui Vladimir Putin, relateaza Reuters, citat de news.ro .

Moldova: Tricolorul Rusiei imperiale, declarat extremist

15:25, 05.04.2024 - Drapelul imperial al Federației Ruse a fost declarat extremist pe teritoriul Republicii Moldova, scrie Newsmaker.md. Decizia a fost luata de Judecatoria Chișinau, sediul Centru, la solicitarea Procuraturii Generale, a Ministerului Justiției și a Serviciului de Informații și Securitate. Magistrații au…

Peste 3,2 de milioane de persoane din regiunile ucrainene ocupate au primit pașapoarte rusești, spune Putin

18:55, 02.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca peste 3,2 milioane de persoane din „Novorusia”, cum denumeste Rusia ansamblul celor patru regiuni ucrainene pe care le-a anexat in septembrie 2022, au primit pana acum cetatenia rusa.

Putin baga spaima in germani. Fost președinte: „El știe ca sunt mai infricoșați decat polonezii sau francezii”

17:46, 30.03.2024 - Germanii sunt prea fricosi in relatiile lor cu presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat fostul presedinte german Joachim Gauck intr-un interviu publicat sambata de agentia de stiri RND, informeaza dpa, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?