Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul nu a luat încă o decizie privind atacarea instalațiilor nucleare din Iran

Publicat:

 , , a declarat ca inca nu a luat decizia privind un eventual atac impotriva instalatiilor nucleare iraniene, reiterand ca statul evreu are dreptul sa se apere, relateaza AFP.
       
"Nu am luat decizia privind un eventual atac care sa vizeze instalatiile nucleare iraniene", a afirmat Netanyahu.
       
"Israelul are dreptul sa se apere in fata oricarei amenintari la adresa securitatii sau existentei sale. depinde doar de noi si de o…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Curtea Suprema din Israel, decizie cu impact major: Cutremur in Guvernul Netanyahu

14:31, 25.06.2024 - Curtea Suprema a Israelului a decis marti ca guvernul trebuie sa recruteze evreii ultra-ortodocsi in armata. Decretul ar putea provoca o unda de soc in coalitia premierului Benjamin Netanyahu, noteaza agentia Reuters, informeaza Mediafax.

Premierul Israelului se opune ferm cererilor formulate de liderul gruparii Hamas (biroul premierului Benjamin Netanyahu)

22:10, 26.05.2024 - Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, și-a exprimat opoziția ferma fața de cererile formulate de Yahya Sinwar, liderul gruparii palestiniene Hamas, in cadrul negocierilor in curs pentru eliberarea ostaticilor, relateaza CNN citat de Rador Radio Romania.

Decizie: Moștenitorii au dreptul sa obțina informații protejate de secretul bancar

16:10, 21.05.2024 - Inalta Curte de Casație și Justiție a decis ca moștenitorii au dreptul sa obțina informații protejate de secretul bancar, pentru perioada anterioara decesului titularului de cont, numai in masura in care justifica scopul. Inalta Curte de Casație și Justiție anunța, luni, intr-un comunicat de presa,…

Netanyahu: „Evreii trebuie sa fie capabili sa se apere singuri, pentru ca nimeni nu-i va apara”

20:26, 02.05.2024 - Evreii trebuie sa fie capabili sa se apere singuri, pentru ca nimeni nu-i va apara, a estimat joi prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, in timp ce tot mai multe voci se ridica impotriva razboiului dus de Israel in Fasia Gaza, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Benjamin Netanyahu promite sa amplifice atacurile impotriva Hama. Declaratiile vin in timpul mesajului video dedicat ajunului Pastilor evreiesti

05:00, 22.04.2024 - Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a avertizat ca Israelul isi va intensifica in curand atacurile impotriva gruparii palestiniene Hamas, informeaza Rador Radio Romania.Premierul Netanyahu a facut declaratiile in timpul mesajului video dedicat ajunului Pastilor evreiesti.

Iulian Dumitrescu: Conform Constitutiei si statutului partidului, am dreptul sa candidez. Este o decizie personala

12:31, 18.04.2024 - Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu a declarat joi ca atat Constitutia, cat si Statutul partidului, ii permit sa candideze la alegerile locale din 9 iunie, insa este o decizie personala, pe care trebuie sa o ia. Despre dosarul penal in care este acuzat de luare…

Israelul a luat o decizie in privința Iranului: Ce tip de raspuns promite Netanyahu

01:10, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, in cadrul unei intalniri private cu ministri din partidul sau Likud, ca atacul cu rachete al Iranului trebuie sa fie urmat de un raspuns inteligent, conform unei informatii publicate de postul de radio Kan, relateaza dpa.

Benjamin Netanyahu, mesaj razboinic, dupa atacurile Iranului asupra Israelului

08:05, 14.04.2024 - Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a ieșit cu un mesaj razboinic, dupa ce Iranul a lansat un atac cu peste 300 de drone și rachete balistice asupra Israelului."Am interceptat, am respins, impreuna vom invinge", a scris premierul israelian.


Ce parere ai despre aceasta stire?